![]() |
#511 |
![]() |
![]()
Dzisiaj były pierwsze jazdy po modyfikacji widelca.
https://www.offroadforen.de/forum/th...kung/?pageNo=1 Przy serwisie zawiasu zrobiłem jeno modyfikacje opisaną w załączniku i jest dużo lepiej. Teraz trzeba więcej jazdy by dojść z nastawami. Potem może kolejne modyfikacje
![]() |
#512 | |
![]() |
![]() Cytat:
Teraz mam wyprowadzony kabel do wieżyczki na przód i wrzucę tam przełącznik podobnie jak @rrolek... Szkoda tylko, że póki co nie ma opcji na odseparowane włączanie/wyłączanie ABS i TC. W weekend wracałem z Roztocza na innym motocyklu (bez wspomagaczy) i TC w tych warunkach w których jechałem (mega ślisko, miejscami asfalt jak lód) zrobiłby robotę. Jak rozmawiałem z jedną z firm podejmujących się modyfikacji ECU pod kątem mapy paliwa to nie tykają TC i ABS. Wygodnie tłumacząc, że to są rozwiązania wpływające na bezpieczeństwo i oni w to nie ingerują. Podejrzewam, że tu bardziej kwestie techniczne wchodzą w grę. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
![]() |
![]()
Czytając różne fora odniosłem, może mylne, wrażenie, że często zmieniano seting widelca. U mnie w prawiej ladze było co innego niż podawał ktoś ze Stanów dla 2022.
Po tej modyfikacji idzie dużo stabilniej i wali jakby mniej po łapach na wystających korzeniach. W piach lipa jak była tak jest. Muszę trochę pokręcić i pojeździć.
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[FAQ] Modyfikacje i ulepszenia by Kazmir | podos | Regularne czynności serwisowe | 11 | 03.12.2008 22:24 |