|
|
|||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#11 |
![]() |
Z doświadczeń moich klientów z dealerami różnych marek i samochodów wynika, że bardzo rzadko spotyka się osobę, która się zna na ubezpieczeniach. To są pracownicy, który sprzedają gotowe pakiety tylko OC/AC.
Gapa oferują bo to prosty produkt. Gwarancja w formie ubezpieczenia to trudny temat i mało kto na tym się zna. Jeżeli potrzebujesz bardziej szczegółowych informacji to zapraszam postaram się pomóc, bo jestem na etapie rozgryzania tego produktu. Pytania od Ciebie pomogą mi rozgryźć temat gwarancji, z którym walczę chwilę już. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2024
Miasto: Krk
Motocykl: SD13 (CRF1100) 2023/2024
Online: 6 dni 9 godz 52 min 51 s
|
Update do tematu - kończy m się gwarancja w lutym i zastanawiam się czy wykupić rozszrzenie. Moto póki co i tak serwisuje w ASO. Ktoś brał i robił research niedawno czy warto czy nie? Ew o co mogę dopytać dealera, żeby mieć jakieś rozeznanie?
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Ja wykupiłem i przydała się człowiekowi który odkupił moją afrę - miał jakąś usterkę w układzie wydechowym. Robiliśmy cesję parę miesięcy po sprzedaży.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2024
Miasto: Krk
Motocykl: SD13 (CRF1100) 2023/2024
Online: 6 dni 9 godz 52 min 51 s
|
Orientujesz się, czy ta rozszerzeona gwarancja różni się jakoś względem tej podstawowej?
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Nie bardzo. Polecam zgłębienie warunków ubezpieczenia. Pamiętam natomiast że obejmowało wyświetlacz - bo wtedy bywały z nimi problemy.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2021
Miasto: Chrząszczyrzewoszyce powiat Łękołody
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 95000
Online: 2 tygodni 2 dni 9 godz 51 min 26 s
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2021
Miasto: Chrząszczyrzewoszyce powiat Łękołody
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 95000
Online: 2 tygodni 2 dni 9 godz 51 min 26 s
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() Zarejestrowany: May 2021
Motocykl: ATAS DCT
Online: 6 dni 1 godz 23 min 2 s
|
Potwierdzam. Dzięki w/w ubezpieczeniu nie wydałem 14 tysięcy za uszkodzony kolorowy wyświetlacz w ATAS. Po prostu pewnego dnia przestał reagować na dotyk.
|
|
|
|