Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 19.05.2025, 10:28   #1031
matjas

matjas's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
matjas will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 15 godz 3 min 49 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał WojtasA Zobacz post
Przy tej cenie to może nawet nerkę
biorą pod uwagę ile kosztują motocykle konkurencji i to co się dostaje w standardzie za 76tys i w lepszym standardzie za 82tys to nie uważam żeby to była zła propozycja /nie to żeby było mnie stać/.
z czasem pewnie pojawią się dodatkowe owiewki na tę niską czaszę i to jest jedyne co dla mnie w tym układzie brakuje temu motocyklowi do jazdy gdzieś dalej żeby nie męczyć się wiatrem.

czekam na czas w którym przejdzie już pierwszy zachłyst i będzie można wziąć demo na testy co jest narazie niemożliwe przynajmniej w PL - mnie się ten motocykl bardzo podoba i mógłbym kilku się pozbyć w celu zakupu takiego sprzętu gdyby finanse i sytuacja ogólna pozwoliła.
jak na dzisiejsze czasy moto proste, olejak, minimum elektroniki, żadnych zjebanych tabletów, wał, fajny silnik i pozycja. pojemność baniaka też dość odpowiednia biorąc pod uwagę zużycie paliwa poniżej 5l/100. jeździłbym.

to, że nie jest to ędóro mnie nie zraża. skoki zawiasów są odpowiednie aby poradzić sobie z lekkim offem od święta i wszystkimi dziurami w kiepskim asfalcie na co dzień.

w porównaniu z T700 nie ma porównania dla mnie więc i cena nieadekwatna do porównywania a nowa afryka jest przy tym mastodontem który ma więcej zbędnych mi rzeczy niż potrzebnych a niestety kosztuje tyle samo...
pozostaje kwestia ceny. no cóż...