Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 15.05.2025, 18:56   #134
matjas

matjas's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Brzezia Łąka
Motocykl: nie mam AT jeszcze
matjas will become famous soon enough
Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 15 godz 46 min 43 s
Domyślnie

o! fajnie wiedzieć! na szczęście póki co jestem po awarii reglera i wskrzeszeniu prądów - i oby na tym stanęło!
GDYBYŚ jednak dysponował ujaranym stojanem do Evo BT1995 to chętnie odkupię zwłoki. przewinę go sobie przed czekającą mnie zimą wymianą pasa i założę. Taki plan.
Nowy drut, nowa emalia - wyeliminuję kolejne słabe ogniwo. Póki co ładowanie jest wzorcowe i mam nadzieję, że do końca sezonu ten stan się utrzyma

jeśli pozwolą finanse i czas i wogle jeśli pozwolą... to planuję założyć ten EV13 - zależy mi na dole i środku pasma. na górę niemal nie zaglądam - ten pomysł jest tym bardziej dobry, że mój OEM wałek ma niestety kapkę nadżerki z oryginalnego łożyska INA - jedna kropka i zmatowienie powierzchni na kawałku - niestety już zaczęło się dziać. zdecydowałem, że go zostawię z nowym KOYO ale na koniec sezonu ponowna rozbiórka - są regulowane popychacze więc pójdzie jak z płatka.

skoro siedzisz głębiej w tym temacie typowo to podpowiedz - czy to prawda, że te wałki niestety bardziej hałasują rozrządem? czytałem, ze wałki Woods'a są bardzo hałaśliwe. nie wem jak Andrews.
jeśli mam być szczery to i oryginalny wałek w ładnym stanie by mnie urządzał bo jeśli idzie o osiągi to dla mnie naprawdę wystarczy - jeśli cokolwiek ma się odbić na trwałości to wolę serię. akceptuję moc tej 'rakiety' zbiera się i tak o niebo lepiej niż mój R80GS.