To musiało się tak skończyć. Znaczy z zakonnicą. Siedmiu zdrowych, umorusanych motocyklistów (nie pytajcie, dlaczego siedmiu a nie ośmiu

)
biegle władających językami świata z zakonnicą w klasztornym półcieniu! Fakt- nie była przy tym ani ani zmieszana i robiła z nimi co chciała! Przekaz był czytelny: nie przegap w swoim życiu tej iskry, która może się w tobie pojawić, nawet jeśli na nią nie czekasz.
Consigliero. Miejsca i przeżycia na tej wycieczce mogę porównać do wrażeń kolekcjonera znaczków:
nigdy nie przypuszczałem, że takie będę miał w swoim albumie! To jest ta unikalna atmosfera, której wystarczy się poddać a porwie cię i uniesie po swojemu.
Atmosfera to głównie ekipa bez gównianych roszczeń, której z pewnością byłbyś dobrym elementem.
Tak. Elementem. Bo zrozumiałem, że we wspólnocie, jaką tworzyliśmy każdego dnia, cechy indywidualne schodziły na dalszy plan, uwydatniając swoją wartość tylko wtedy, kiedy była taka potrzeba. Ot cała tajemnica
A znać dawałem 19 czerwca, ale następnym razem zadzwonię:
Cytat:
Napisał ATomek
Nie czekając na rozwój wydarzeń, z zamiarem sprawdzenia sytuacji na miejscu wybieramy się na Wołyń od piątku 07.07 do wtorku 11.07. Cel wiadomy. Jadą Sami Swoi własnym szlakiem, raczej na skróty. Gdyby ktoś chciał pojechać jak jemu pasuje, znane będą możliwe miejsca do spotkania. Spanie w namiotach. Stawiamy na integrację po zmęczeniu drogą. Reszta jest oczywista.
jest 8 chętnych i 5 Afryk, dwa Transalpy, jeden Vsrom ale dzielny.
tel. do mnie 507 135 085 albo 
|
Z Poczajowa do Podkamienia prowadzi malowniczy skrót:
skrót.jpg
serp.jpg
klasztor.jpg
Zwróciliście uwagę? Wieża klasztornego kościoła bez rusztowań!!!
zdob ziel.jpg
To jest dziś nasza zielona ukraina do zdobycia!
Jacek, choć się powstrzymywał

to nie wytrzymał

! Dzida!!!
W starym afrykańskim stylu!
zdobjac.jpg
zdob1.jpg
kamień mot.jpg
marek ze spad.jpg
majo z dziwnym spadochronem
kam2.jpg
kam3.jpg
A jak jeszcze zrobiliśmy dobry uczynek pomagając odnaleźć drogę zabłąkanym turystkom, to już nie mam co więcej pisać! Chwilo trwaj!
z dziewcz.jpg