Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 10.06.2011, 13:06   #11
JARU

JARU's Avatar

Miasto: Wrocław / Grenoble
Motocykl: RD07a
Przebieg: ~60kkm
Galeria: Zdjęcia
JARU jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 9 godz 45 min 18 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Elwood Zobacz post
Fajnie Kolego.
Dość inspirujący jest przewodnik po Alpach (nie pomnę teraz nazwy, a było to wydanie niemieckie), składający się z całej masy szlaków w oparciu o szutrowe drogi dostępnych dla zmotoryzowanych turystów.
Myślę, że najfajniej zwiedzać te rejony poza sezonem, kiedy osady są bardziej senne i życie toczy się wolniej. Choc tak naprawdę, kiedy tam nie ma sezonu...
Elwood dzięki za podpowiedz. Postaram się wyszukać jakieś książki. We francuskich księgarniach i bibliotekach znalazłem jedynie trasy asfaltowe, a takie mogę bez problemu sam wyznaczyć na mapie.

Cytat:
Napisał Sławekk Zobacz post
ładne te owieczki

P.S
zapodaj kilka fotek francuzek, bo zaczynam się martwić
Rozumiem Sławek, ze martwisz się o to czy we Francji są kobiety Zapewniam ze są Tyle ze na trasie ciężko znaleźć a po mieście głupio za nimi z aparatem biegać (teleobiektywu nie mam). Zobaczę co da się zrobić.. może jakaś pastereczka z owieczkami się napatoczy, to ją że tak się wyrażę "pstryknę"

Cytat:
Napisał bajrasz Zobacz post
No właśnie, tylko owce i owce
Czekam na twoje Rosjanki Bajrasz Czytam o waszych przygotowaniach z przejęciem i trzymam kciuki!

Cytat:
Napisał randal 76 Zobacz post
Jarek sam widzisz cywilizacja i jak pięknie ,kurde muszę cie odwiedzić
Zapraszam, wschód lepszy mimo wszystko

Cytat:
Napisał puntek Zobacz post
łowce ni łowce mnie te widoki i foty załamują - znaczy poprawiają humor i nagle drastycznie załamują mój dobry nastrój ... że też mnie tam nie ma
Żeby nie załamywać Puntka mogę poprosić o zamkniecie i skasowanie tematu

Ostatnio edytowane przez JARU : 10.06.2011 o 14:46
JARU jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem