Cytat:
Napisał mirek
Pozwolę sobie wlać mały kubełek zimnej wody do dyskusji nad regulaminem.
Opłaty, składki, prowizje może pobierać zarejestrowany podmiot prowadzący działalność gospodarczą, a w obecnym stanie rzeczy podmiotu brak.
Ciekawe co na to fiskus i nie tylko?
Myślę, że to powinien być punkt wyjścia do dyskusji i zmian, chyba ze komuś chcemy zafundować kłopoty.
|
To jest niestety racja - bo wystarczy ze wkurzysz jednego reklamodawce - i nas podpierdoli.
Co innego wolne datki - jak składki, co innego wolne datki od dostawcow - a co innego "wymuszone" regulaminem opłaty. To juz trochę stapanie po kruchym lodzie - a przy tej skali (ciagle rosnacej) to naprawe sie robi słaby temat. Ta dyskusja nie powinna miec miejsca na otwartym forum i dal dobra wszyskich powinna zostać przynajmniej w czesci zmoderowana - i przesunieta do wlasiwego działu (finansowego)
Chcialbym zwrocic uwagę za nasi najwieksi Producenci i Dostawcy z ktorych istnienie bez watpienia sie cieszymy, nie biorą udziału w tej dyskusji - Zatem zapewne opluwane GTW tą wersje z nimi uzgodniło. Wiec troche nie rozumiem niektorych pieniacych sie adwokatów. Nie bede rozwijal tego - bo to ma być dyskusja o regulaminie.
Do wypowiedzi Rambo ustosunkuje sie wiec w osobnym watku. NA razie napisalem ją sobie w Wordzie. Jak przezyje drugie czytanie to wstawię.
------------------
Moje dogmaty
0. O chorobach Afryki: (
klik)
1. O Mikuni: Wywal to.
2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!!
3. O goretexie: Tylko GORE-TEX
4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów
5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu.
6. Lista im. podoska
Załącznik 10655
7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem.
8. O KN: Wywal to.
9. O nowej Afripedii: (
klik)