![]() |
Crf300rally to nie jest motocykl do latania tylko do Szwedania. Taki był dla mnie.
Zdecydowanie fioletowa sprężyna jest niewinna :) ja taką miałem aby podkreślić swoją męskość :) Tak serio moto stoi tyłem zdecydowanie wyżej - lepiej się prowadzi. Jak ktoś chce mocniej jeździć Rally300 ostrzej to najpierw niech zobaczy ile kosztują dolne owiewki :) |
Co ja powiem ,że sprężyna progresywna nie nadaje się na hopki itp. bo ja z kobitą na takiej hopce na czarnym mało nie skończyłem w rowie przy w wyprzedzaniu .
|
Cytat:
Ze sprężyny będziesz zadowolony. Tył będzie trochę bardziej „zwarty”, mniej będzie odskakiwał przy zamiataniu dupą na wyjściu z winkla, moto będzie się sprawniej napędzać na tarce. Preload przy Twojej wadze masz już pewnie skręcony na max więc nieźle się zdziwisz z przechyłu na stopce jeśli nie masz poszerzonej/wydłużonej. |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Przepraszam uprzejmie, tym zagęszczeniem sprężyny do góry??:confused:
|
A mówiłem żebyś kupił ode mnie :lol8:
|
Cytat:
Tak to jest jak się nie chce instrukcji tłumaczyć i robi się na wariata :umowa: Ale jakby co to progresywną częścią do góry:) |
Tak serio - to ma znaczenie?
Wytłumaczcie mi głupiemu. |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Cytat:
Egipcjanie zbudowali piramidy które rozszerzają się ku górze, czy zwężają? Weź, Mati... |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |