![]() |
Bardzo podoba mi się Twoja nonszalancja w podejściu do wyboru czcionki.
Nie nadanżam z wyborem okularów a ostatnią część udało mi się przeczytać nawet bez. Pisz Feleh, czuję się tak jakbym tam jechał:) |
Felek się rozłościł, że nikt nie czyta i teraz wkleja sam tekst. Chcąc niechcąc, trzeba czytać bo oglądać ni ma co.
Krawężnik to jest to |
Mistrzu Felkowski! Wszyscy czytają tylko zaniemówili z wrażenia i nie mogą odpisać. Proszę się nie opieprzać tylko pisać i wklejać fotki.:bow:
|
Mojej Jawie też się ten krawężnik nie spodobał ;)
|
Koparę z gleby coraz trudniej podnieść... Dalej, dalej :)
|
wieczor sie zbliza a kolejnego odcinka niet... :drif:
jak ja nie lubie tej mody na powiesci forumowe w odcinkach :p |
Może ktoś kiedyś zrobi maraton i wsio na raz poleci :D
|
Sorki za ten taniec czcionek, ale coś mi nie wychodziło - jakby się ktoś nie zorientował. W tym pisaniu na raty akurat to chyba nie ma nic zlego. Jak będe pisał 1784 serialu to już na spoko będe się posługiwał metodą kopiuj wklej. Teraz już wiecie czemu w takich serialach co chwila zmienia się miejsce akcji. Opowiadają co chwila tę samą historie. My już nie pamiętaliśmy, że tak było i jest gites. Puki co jeszcze nie mam ochoty tak robić. Bawi mnie jak cos napiszę. A jak ktoś powie że mu się podoba to jest jeszcze lepiej bo mam dowód że nie robię tego wyłacznie dla siebie. Przynajmniej tak mi się wydaje.
|
[QUOTE=felkowski;156623] Bawi mnie jak cos napiszę. A jak ktoś powie że mu się podoba to jest jeszcze lepiej bo mam dowód że nie robię tego wyłacznie dla siebie. [QUOTE]
Panie, aleś Pan łasy na pochwały! Jak tak można :dizzy: Felku, prosimy - pisz! Jesteś Pan świetny! :D |
Cytat:
mnie się ta różnistośc czcionek bardzo podoba |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:18. |