![]() |
Podos ty liznąłeś Karpat chyba wczesną wiosną tylko ze tam chyba trochę niżej było :). Hanibal słonie przez góry przeprowadził a co dopiero xrv
|
Jak będziecie dalej psuć morale to zamknę wątek do dnia wyjazdu.
|
1 Załącznik(ów)
|
Chłopaki, Wy chcecie sobie tym wyjazdem coś udowodnić, czy też może poprostu obrzydzić jazde moto na jakiś czas. :dizzy:By motura na pół roku potem nie ruszać..?
|
Cytat:
Wierzę w nich, że nie spękają :) no chyba, że śnieg i lód zamknie drogi.... |
Siedzą, czytają posty i drą z nas łacha. Tak jak my z Was na naszym wyjeździe. "Pękła nam rama, silnik się przytarł, olej się kończy, gdzie spawacz w Resicie?" :).
Resztę moich pomysłów zachowam dla siebie, Gregowi słowa nie pisnę, bo znów podpierdzieli i pojedzie wcześniej :D. |
Cytat:
poczekaj Ramboszczaku-kiedyś i Ty skończysz 40stkę i obudzi się w Tobie zew Potężnego TURBODYNAMOMENA:D:D:D:D |
Cytat:
Przyjechałem dzisiaj motocyklem z Radomia do Rzeszowa, 200km. nie tak znów daleko, 7-9 rano, 3-5*C, ubrany na cebulkę, kask z szybą, maska neuprenowa, trochę mi ręce zmarzły mimo grzanych manetek, nie mam dobrych rękawic na zimno, ale coś wymyślę, mam takie grube od nart na -20*C. Po mokrym, tirowcy dawali margines i nie widziałem pukania się w czoło. Ja nikomu nie chcę nic udowadniać, najwyżej sobie, że mi się chce, że jeszcze mogę:), u mnie już jest: Jak nie teraz to kiedy?? Nic nie na wariata, będzie lodówa, to zrobie zwrot na z góry upatrzone pozycje:D |
I tak trzymaj Zbyszku!Pozdrawiam.
|
Niebardzo wiem o co chodzi ze strachem przed tym zimnem??Jak T-REX dostanie jutro nowe gumy to kolejny Jezdziec Apokalipsy stawi sie na czas:rolleyes:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:03. |