![]() |
zapraszamy :), nie ma w tej grupie bardziej zielonego niż ja więc spokojnie - staż ok 200km
Z naszych wcześniejszych ustaleń wynika że tylko asfalty |
Cytat:
|
No to chyba pogoda nam dopisze ponieważ właśnie w radiu zapowiedziano, że może to być najcieplejszy weekend tego roku :)
Ale z drugiej strony aż nie chce się wierzyć żeby lato miało być takie chłodne :( |
No gorzej na pewno nie będzie niż miałam w ubiegłą sobotę:
https://lh5.googleusercontent.com/_P...8/IMGP0570.JPG To na 90% do zobaczenia :Thumbs_Up: |
Cytat:
|
ja bym się pisał z pasażerką jeśli jest możliwość. Proszę o info skąd dokładnie kiedy (godzina) dokładnie startujemy ze Stajni, bo mieszkam w Stolycy a AT w Poznaniu czeka :) Pozdrawiam
|
namiary na stajnie Szparaga:
Stajnia Motocyklowa Małuszów 17 59-424 Męcinka woj. dolnośląskie przy drodze nr 3 pomiędzy Jaworem a Legnicą GPS: N 51 06.946 E 016 10.453 Tel. kom: 512 09 88 89 zaczynamy o 10 kawą więc pewnie koło 10:30-11 wystartujemy |
Na razie staję na głowie, co by weekend mieć wolny, ale dopiero w piątek będę wiedział. :confused:
Wiem, że noclegi wcześniej rezerwujesz, ale jakby, co to moja broszka, żeby sobie poradzić. :) |
czy to typowo męski wyjazd czy może ktoś zabiera dziewuchę ze sobą?
|
Cytat:
Imprez dla wyjadaczy jest masę !!! Więc każdy znajdzie coś dla siebie :). Proszę o dopisywanie się do listy, zwłaszcza noclegowej, muszę dziś potwierdzić pokoje :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:22. |