![]() |
Ile hrywien wziąć należałoby ?
|
Paliwo mniej wiecej po 21 hrywien- pewnie na 600 km trza się przygotowac. Plus jakies hrywny na małe zakupy mysle ze 500 powinno styknąc , piwo i kiełbasa z chlebem po naszej stronie..ale cos rano pasuje zjeść.
|
Dziękuję ! Jeszcze tylko zapytam o granice, kartkę trza wypełniać ? Ja nie pisaty ani czytaty w cyrylicy.Czy na moto wymijam samochody i podjezdzam do szlabanu czy tam znaku ? Nigdy tam motocyklem nie bylem ? Może beda czarnuchy więc luz ale gdyby nie to dobrze wiedzieć co i jak. Pono wielkie kolejki. Pozdrawiam
|
Cytat:
Od ukraińskiej strony możesz wyminąć auta i podjechać pod sam szlaban. Od polskiej trzeba to zrobić subtelnie, czyli zatrzymać się wcześniej i przepchać moto nie rzucając się w oczy. Nie pchaj się też pod sam szlaban a zatrzymaj ze 2 auta przed. To w przypadku gdy będziesz sam, lub w bardzo małej grupie. W dużej grupie to się raczej nie uda. PS. Nie zapomnij zielonej karty. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Myślę że ktoś jest słaby z matematyki . Jeżeli litr paliwa kosztuje 21 Hrywien a mamy przejechać około 600 km przy założeniu 10 l na 100 a są takie motorki to daje 60 l razy 21 to daje około 1200 Hrywien na samo paliwo a jeść trzeba . Przy założeniu spalania na poziomie 6-7 l to też daje koło 800 Hrywien więc myślę że 500 Hrywien to satanowczo za mało .
|
Ja wymieniłam w tamtym roku 250 zł i jeszcze mi hrywny zostały.
wytapatalkowano |
Cytat:
|
wyjeżdżam z siedlec w czwartek rano . Może jedzie ktoś z tego kierunku???
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |