Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Przygotowania do wyjazdów (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=69)
-   -   Bezpieczeństwo we Włoszech (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=48508)

consigliero 01.06.2026 09:57

Cytat:

Napisał consigliero (Post 909303)
Z zaciekawieniem obejrzałem ten filmik, ale chętnie zobaczyłbym ich w akcji w Krakowie. Ciekawe jak szybko skończyliby na oiomie

mogłem się powstrzymać, a tak kolejny wątek spierdolony.

lukasz_vip 01.06.2026 09:59

Ostatnio nie bywam na forum z braku czasu... ale widzę, że jest grubo! Za mało jeżdzenia, za dużo pierd***...

Danny 01.06.2026 10:55

:lol8::bow:

Adagiio 02.06.2026 05:32

Nie warto się odzywać na żaden temat, ja też zaprzestaję wrzucania tu moich wypocin. W sumie ma rację autor, to jego wątek.
Zdrowia.

Melon 02.06.2026 08:10

Cytat:

Napisał Adagiio (Post 909435)
Nie warto się odzywać na żaden temat, ja też zaprzestaję wrzucania tu moich wypocin. W sumie ma rację autor, to jego wątek.
Zdrowia.

Ale dlaczego, jest bezpiecznie czy nie ,masz informacje z pierwszej ręki i komuś nie pasują bo nie zgadzają się z jego światopoglądem ?

fassi 02.06.2026 08:20

Tu gdzie jestem na Bałkanach , robię swoje testy aby sprawdzić jak ludzie tykają. Na siedzeniu motocykla zostawiam jakąś monet, 2,5 złoty, albo euro i idę do sklepu np coś kupić, albo idę sobie wioskę olimpijska w sarajevie zobaczyć, albo inne miasto. Dzieciaki, młodzi i starsi oglądają motura często, bo Afryka robi wrażenie wiwleksze niż tłuste gejesy.

Wracam i monety leżą dalej. Gadam często z lokalesami i pytam jak się tu żyje. Przestępstw w ogóle nie ma na wsiach. Ludzie sami się pilnują. Ponoć każdy ma tutaj nie jednego kałacha zakitranego w domu.

Chyba każdy widzi, że Słowianie to cywilizacja a kochany zachód to antycywilizacja, barbarzyństwo, złodziejstwo i popierdolenie umysłowe.

Kto odwiedzał mnie w Berlinie, wie gdzie mieszkałem na kreuzbergu. Teraz tam po zmroku nie wyjdziesz i to obojętnie w jakim szaliku, bluzie I kolorze skóry. Kroja każdego. Moja współlokatorka z tamtych czasów, Anka, która naiwnie wierzyła w dobro ludzi, po 2giej próbuje gwałtu, uciekła do rasistowskiego I pełnego kiboli Chrzanowa. Gadałem z nią ostatnio i mówi że 13 lat życia przejebala w tym berlinie szukajac niewiadomo czego. Po Chrzanowie robi co chce jak chce i niecz go się nie boi, bo nikt jej nie zaczepia. No może jedynie amanci, chcący jej fajne cycki wymasować. Ale tacy cywilizowani amanci, którzy się pytają, a nie tacy na zachodzie zakładający jej niż pod gardło.

Słowianie góra, jebac zachod, zasłużył na to swoimi koloniami i arogancja.

Dziś Skopje, położę znowu monetę i dam znać.

rrolek 02.06.2026 08:21

Ostatnie 2 tygodnie kręciłem się z małżonką po Reggio Emilia i trochę Friuli. Nie mieliśmy żadnych dziwnych sytuacji. Oceniam, że nawet czyściej niż pamiętam z poprzednich wizyt.

consigliero 02.06.2026 08:31

1 Załącznik(ów)
No , no, muszę przyznać że niezły macie towar na tym zapleczu. Teraz wychodzi na to że sam sobie spierdoliłem swój wątek. Mam dziwne wrażenie, graniczące z pewnością że chęć dogodzenia wszystkim przynosi wręcz odwrotny skutek. Wczoraj ten obrazek zrobił mi dzień ale dzisiaj idealnie obrazuje też ten wątek. No i gdzie jest autor?

chomik 02.06.2026 09:07

Cytat:

Napisał consigliero (Post 909443)
No , no, muszę przyznać że niezły macie towar na tym zapleczu. Teraz wychodzi na to że sam sobie spierdoliłem swój wątek. Mam dziwne wrażenie, graniczące z pewnością że chęć dogodzenia wszystkim przynosi wręcz odwrotny skutek. Wczoraj ten obrazek zrobił mi dzień ale dzisiaj idealnie obrazuje też ten wątek. No i gdzie jest autor?

Ja przeniosłem posty, które nie dotyczyły tematu tamtego wątku "co warto obejrzeć" a przeniosłem wszystkie które dotyczyły bezpieczeństwa we Włoszech.

Melon 02.06.2026 09:24

Chomik i bardzo dobrze. Adam pisz co w trawie piszczy bo niedługo będę tam z kobietą na motocykielu i chciałbym się dobrze bawić na przełęczach. :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29.