![]() |
Ok, dzięki :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja wiozłem 3 kartusze do Tbilisi Lotem w rejestrowanym.
|
5 Załącznik(ów)
Tak się podjarałem zakupem, że aż się pochwalę.
Wprawdzie uważam, że kulturalni ludzie jadają w restauracjach, no ale skoro człek jedzie czasem na wycieczkę z afrykanerami, to wiecie jak jest. MSR mnie irytuje, ponieważ zajmuje dużo miejsca w walizce, oraz cały uwalony w sadzy brudzi białe koszule od Bossa. Wobec powyższego kupiłem na Aliexpressie takie oto małe gazowe cudo Naturehike Załącznik 85502 Mieści się to w takim plastikowym pudełeczku Załącznik 85503 Wielkość w stosunku do scyzoryka Załącznik 85504 Załącznik 85505 Załącznik 85506 Nie mam pojęcia, jak i czy w ogóle działa, ale póki co jestem oczarowany ;) Jutro idę do sklepu po kartusz i będę gotować na salonach, więc dam znać czy jest warta tych całych 49.44zł |
Przepłaciłeś ;)
Będziesz zadowolony. Mam to samo z może delikatnymi różnicami i mimo sentymentu do kostki jestem bardzo na tak. Najczęściej robie na tym kawę. Nawet w domu. M |
Niezły maluch. Na jakie kartusze to robi?
|
normalne nakręcane w standardzie PFC.
jak kupisz przetoczkę to można je tankować ze zwykłej butli turystycznej LPG co czyni je praktycznie wiecznymi. podobną kupił kumpel ale w wykonaniu tytanowym - ważyła jak piórko tylko kosztowała chyba ze 150zeta. ta moja czy czosnkowa waży naprawdę tak niewiele, że jeśli się nie wybierasz na K2 to nie ma sensu kupowanie czegokolwiek lżejszego - no chyba, że dla jaj. ja za swoją z przesyłką z Ali dałem jakieś 40 cebulionów m |
Czosnek ,kij z palnikiem ;)
poka stół |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:14. |