![]() |
Nie wiem gdzie jest koniec listy niemniej niniejszym się do niej dopisuję!
|
Ja ze sobą zabieram dodatkowo :
1 szt XTZ 750 1 szt BMW GS1150 1 szt DR BIG 1 szt Fazerka 1 szt Reverka 1 szt XJ600 2 szt Afryczek 1 szt Trampek 1 szt CB750 Do większej ilości dzieci się nie przyznaję:hehehe: |
Motór odpalony po reanimacji i nawet działa :) tylko tryska z pumpy wody, ale to do ogarnięcia. Będzie dzidaaaa :)
|
Cytat:
jeszcze 4 dni:drif: |
Cytat:
rozumiem że handlujemy szpejami potem :) ? |
Cytat:
|
Mały komunikacik. Z przykrością komunikuję, że nie będę obecny w Twierdzy. Poza tym nic się nie zmieniło. Berło dowódcy Twierdzy przekazałem Puntkowi. Bawcie się dobrze i róbcie dużo zdjęć.
|
Twierdza coraz bliżej.. robimy jakiś spot i lecimy ekipą z Wrocławia czy każdy sobie?
|
Z doświadczenie z zeszłego roku, podaję swój nr tel. W okolice twierdzy raczej łatwo trafić, ale już na samą górę ciężej...
693 728 9siedem9 Jacku Puntku podaj namiary na siebie też może.... |
Cytat:
:D |
W razie potrzeby podam i swój nr. 516 247 990.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ok 15 km od Strzelina w kierunku Ziębic i około 9 km od Ziębic :) niedaleko Henrykowa i Brukalic gdzie pierwsze słowa po polsku napisano :) zjeżdżaj tak by nas zastać :) jak co numer 5 0 1 0 8 5 8 7 7 Jacek |
ja pisze sie na sobote, jedziecie asfaltem czy tez offem? pytam, bo bede lecial swoja cbrka, niestety afri jeszcze nie posiadam, ale temat jest zaawansowany ;) moj tel 501 271 873, pozdro dla wszystkich
|
Cytat:
z tą 14-16 nie Przesadzasz aby Panie? no dobra też podam mobilefona 505-zero4-47-czterytrzy |
wiadomość z ostatniej chwili onanizator czyli puntek gwarantuje ognisko a moze gibos ??
|
Cytat:
|
Właśnie Arturro jak tam z drewutkiem? Podobnie jak rok temu? Jedna grupa ode mnie jedzie samochodem, to w ostateczności wezmą mój samochód i się trochę przywiezie opału...
|
Cytat:
|
Organizator drewno obiecał, ale w zeszłym roku musieliśmy się posiłkować resztkami z korony Twierdzy. Nie przewidział, że ognisko się lekuchno przeciągnie. Jak masz zbędne to weź. Na pewno pójdzie z dymem.
|
Brenek wchodze w to! 8.30 na BP-
Towarzystwo plus te grejfrutówki przewazyly. Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
1. towarzystwo będzie 2 promile bliżej do zajebistości:chleje:, 2. grejfrutówki raczej już nie będzie ;) |
Cytat:
|
Raf i Inni,jak traficie w to miejsce to Będziecie bardzo blisko:)http://mapa.targeo.pl/BP,miejsce_5401606
|
Dlatego podczas jazdy z Brenkiem zrobimy flache......... co by nie odstawac. Wiesz jak jest- zawsze to na podwójnym gazie...
|
Cytat:
To ładnie ............. jadę przez wrocek :) |
trafic łatwo jesli bp masz po lewej dajesz prosto jakies 100 - 250 metrów i skrecasz w prawo a potem w park i droga cie doprowadzi do samego centrum twierdzy. do twierdzy wjezdrzamy od tyłu a wrazie w to na bp ktos wyjezie wyjdzie lub sie doczołga
|
Z Patiomkinem i Dandym dojedziemy po 12 w nocy. Nie będzie problemu z wjazdem na teren twierdzy samochodem? Znajdzie się miejsce w kazamatach dla wszytskich ?
|
Ja też chętnie wjadę autem bo moto już we Wrocku a ja dojadę z przyczepą.
|
Robimy szybki dolot 8-ką. Więc staniemy na Orlenie w Łagiewnikach, żeby kupić popitę:Thumbs_Up:
Cytat:
|
Cytat:
|
Do zobaczenia,ja za chwile wyjeżdżam:at:,może uda się dotrzeć na jutro po południu:) :beer2:
|
zara jade do was :blues: :D
|
No to start:)
|
wlasnie wrucilem do domu .zajebiscie ;)
kilka fotek , szkoda ze na trasie nie robilem ;D https://picasaweb.google.com/kulkags...eat=directlink |
Ja już w domu, doooobra impreza :-) Do następnego roku !
|
Dupa zbita:vis: regler padł kur.....:mur:
|
dzisiaj nawet nie bylo czasu fotek robic , kilka zapodalem do WCZORAJSZYCH TYLKO;
https://picasaweb.google.com/kulkags...eat=directlink |
kur ... dopiero wrocilem z pracy ..... bylo suuuuper dziekuje za impreze ... Czesio walczyl ... az polegl pozdrawiam wszystkich i czekam na fotki
|
Wiem, że może to niektórych zaskoczyć ale udało się dojechać do domu. Afrą. Troszkę górami :D
Dziękówa wszystkim za pomoc przy tym czymś co może być nazwane reanimacją maszyny i za fajne spotkanie :) |
pieknie bylo pieknie... dzieki za zajebiaszcze towarzystwo i cala reszte, szczegulne pozdro dla ludziow z pod poznania
|
fajnie ze byliście
a ja właśnie dotarłem i czekam sobie na obiad Misza bardzo mi się podobało w górach :) ogólnie muszę napisać ze dawno się tak fajnie nie bawiłem wobec czego proponuje już wytyczyć termin na następny rok :D |
Podpoznań też już wrócił i jest bardzo zadowolony. Towarzystwo super a ofik wyborny.
pzdr. |
Dzięki za fajny weekend.
|
Ja też już w domu, Dzięki wszystkim za miłą imprezę.
|
7 Załącznik(ów)
Gorzowianie już w domu. Dziękuję wszystkim za zajeb..... atmosfera i dziękuje ekipę z KTM za zajeb.... off . Zaraz będą fotki jutro może filmiki z offu jak dam rady. Grazie e arrivederci :D:D:D
|
7 Załącznik(ów)
no i reszta :D:D:D
|
Tak se siedzę i nawilżam organizm bo trochę tam obeschłem i myślę co by jeszcze raz w tym roku ?;)
|
winc , my mieszkamy blisko , wiec mozemy jkeszcze nie raz :)
z checia podjade io moze zmierzymy sie z ta gorka piasku w wójcicach :) http://www.youtube.com/watch?v=AW0zFtUoGlI i potem dzidaaa w gory :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:52. |