![]() |
Cytat:
|
w dupie mam teraz pompki.... niech ta kasa idzie na bardziej potrzebne teraz sprawy :(
|
Fakt, będą jak będą :( są ważniejsze rzeczy na świecie
|
Czarnuchy... Pompki sa inicjatywa Iziego i Sambora.. Nie martwcie sie , na pewno zamówienie bedzie zrealizowane... Może deczko później ale na pewno je dostaniecie...
|
nie martwimy się... wszystko będzie dobrze
|
Spokojnie poczekamy. Teraz są ważniejsze sprawy.
|
Cytat:
Bardzo mi przykro z powodu śmieci Iziego.... |
Tak dla czystosci sprawy: biore odpowiedzialnosc za te rozliczenia. Za tydzien was poinformuje jak to uczynie...
|
Ok. Jeśli zaszła jakaś potrzeba, nie rozliczaj nas z tej kasy.....
|
Cytat:
|
Sambor bez pośpiechu, sezon wyprawowy jak i urlopowy dobiega końca. Czy to bedzie za 2 tyg za miesiąc czy za 1,5 miecha myslę ze wiekszości z nas różnicy nie zrobi.
|
A może w obliczu tego, co się stało i dla uproszczenia sprawy po prostu przekazać wpłacone przez nas za kompresor kwoty na fundusz wypadku Iziego? Takie rozwiązanie wydaje mi się najsensowniejsze.
|
no..... też jestem za propozycją jochena.... tak było by najaprościej dla każdej z zainteresowanych stron....
|
ja jestem niestety rozdarty, gdyż nie mogę decydowac za kolegow dla ktorych zamowilem te kompresory :(
|
daniel.... pewnie dostaniesz zwrot kasy .....
|
ja się o to nie martwie wytlumaczylem kumplom ze bedzie opuznienie. nie podalem terminu na szczescie
|
Cytat:
|
A więc..... ja także "nie wnoszę roszczeń" do przelanych pieniędzy ani do kompresora. Zrzekam się ich definitywnie. Nie wiem jak to prawnie powinno brzmieć :/
|
Ale ja juz sie wypowiedzialem w tej sprawie. Kompresory beda. Amen.
|
Tak pozwolę sobie nieśmiało zapytać - czy produkcja kompresorów będzie wznowiona?
|
2 Załącznik(ów)
Na pewno kolegom należą się wyjaśnienia. Jak się wszyscy co najmniej domyślają nastąpiło opóźnienie i kompresorow nie bylo i nie ma. Wina jest po obu stronach, znaczy mojej i producenta.
Towar ostatecznie będzie na koniec stycznia. Zdje sobie sprawe ze dla userow nie ma znaczenia czy dostana ten towar w listopadzie czy w lutym, ale mimo wszystko bardzo przepraszam za opóźnienie i brak informacji. W ramach przeprosin otrzymacie towar w estetycznym etui i niemniej estetycznym pudelku. |
Spoko luz ;)
|
Piszę się na kompresorek! Jeśli nadejdzie czas że nadejdą proszę o informację:
Konto ile na kiedy wsjo! pozdr |
Jeśli mozna, to ja też chetny jestem na takie cudo.
Czekamy na info, - gdzie przelac kasę - ile - itp |
Beda, to bede sprzedawal. Nie chce zadnych zaliczek. Tu sie po prostu usprawiedliwialem za zwloke.
|
Uuuuuuu ale bajer:D. W takim razie już się napalam:D
|
Ja równiez proszę o info jak będą w sprzedaży.
|
Ja także dopiszę się do listy oczekujących na wszelkie info o dostępności.
|
|
Wolo nie japierdol tylko stawaj w kolejce ;)
Ja się piszę! Będę śledził temat. Tym czasem nie zawracam bani. pozdr |
melduje sie
|
Dokładnie tak.
Teraz to już wszystko jedno, :) Paradoksalnie - nie ma ciśnień :) |
Również zapisuje sie do kolejki.
|
ja też ustawiam się do kolejki
|
i ja :D
|
Też byłbym chętny
|
i ja!
|
Też jestem chętny.
|
kuna no to tez sie zapisze......
|
Ja toże poproszę o jedną sztukę.
|
Zaby porzadek byl moze jakas liste spoleczna?
1. banditos 1 szt |
1. banditos 1 szt
2.AmberBamber 1 szt |
Myślę, że się powinien Sambor tu wypowiedzieć.... bo tu się już kolejka tworzy ;)
|
wystarczy dla wszystkich. Beda to bede sprzedawac. Wczesniej nie. A jak chcecie liste spoleczna to prosze :)
|
Dawno nie zagladalem - czy to jest nowa lista na kompresory czy potwierdzamy ze sie wplacilo wiosna/latem tego roku ? Przelew poszedl dawno temu wiec potwierdzam ze mi sie nie spieszy bo w ziemie nie jezdze ;)
|
Eeee tam nie jeździ..... po prostu zimą trudniej o przebicie opony ;)
|
Najlepsi sa Ci którzy nie poczytali tematu, zobaczyli tylko ostatnią stronę i tworzą listy do listy nie wiedzac o co chodzi. Proponuję wpierw poczytać temat, by nie siać zamętu.
|
kurcze, właśnie szukałęm tego tematu bo przypomniało mi się o tych kompresorkach. Cieszę się ze temat znowu ujrzał światło dzienne. Przypominam iz mam opłacone 2 sztuki
|
daniel właściwe osoby na pewno to wiedzą - bez nerwów ;)
|
domyslam sie, nie przejmuje sie. Tak tylko sie dopisalem jakbyco :P
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |