![]() |
Cytat:
Mam juz kilka numerow i zawsze niecierpliwie czekam na kolejny. Zycze powodzenia i czekam na nastepne ciekawe wydania. |
Cytat:
|
Dla mnie osobiście fakt, ze Motovoyager jest teraz zszywany nie stanowi żadnego problemu, a nawet lepiej, bo kartki przestały wylatać:p. Jeśli zajdzie taka potrzeba to drukujcie go na tańszym papierze !!! Każdy kryzys kiedyś się kończy, a wtedy wrócicie do twardych okładek, klejonych kartek i papieru kredowego!!! Dzisiaj liczy się treść i fakt, ze w zimowe wieczory było co poprzeglądać i robiło się ciepło od wspomnień. Powodzenia życzę i proszę Was jak najmocniej - NIE PODDAWAJCIE SIĘ :Thumbs_Up:!!!
|
He :Sarcastic: może by sie reklamodawcy nie wycofali jakby ceny za reklame w MotoVoyagere były tańsze. Jak na tak młodą gazete to ceny sa na maxa zaporowe.
|
Może by tak firme kurierską motocyklową Tam zreklamować :) ale ceny fakt, nie są z niskie :Sarcastic:
|
"Ja dzisiaj dostałem numer lutowo-marcowy pocztą."
U mnie pusto w skrzynce wciąż, a tu koniec lutego się zbliża. Nic z tego nie rozumiem, bo poprzednie numery były zawsze punktualnie.:(:(:(:confused::(:mad::Sarcastic: |
Ja też nic jeszcze nie dostałem:confused:
|
Heh, pomarudzilem na forum i dzisiaj doszedł.:)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chcecie pogadać na temat strategii cenowych? Walcie na priva. Mówię poważnie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam MI |
Kupuje w empiku i będę kupowal. Jedyny rzeczowy miesięcznik(mimo ze teraz dwumiesięcznik). Nie poddawac się! Macie wiernych czytelników :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale za to jaka wartościowa ta lektura :)
|
Ja jeszcze numeru lutowego nie dostałem:( - ale mam nadzieję....;)
|
No to i ja się odezwę. U mnie w Gdyni w Empiku nie ma Waszej Naszej gazety... Ubolewam. Nie wykupiłem prenumeraty bo musiałbym ganiać za kazdym numerem na pocztę (jakoś dziwnie do 16.00 kiedy chodzi listonosz nigdy mnie nie ma w domu). W Gdańsku do tej pory udało mi się kupić tylko 3 numery... Czy nasi księgarze nie zamawiają?
|
Cytat:
|
Potwierdzam, w Poznaniu również w Empiku dostać MV jest równie ciężko. Do teraz nie widziałem lutowego numeru.
|
I do mojej skrzynki jakoś nie chce zajrzeć w tym m-cu listonosz z Motovoyagerem
|
Poczta Polska ma monopol. Do 30% prenumerat idzie w powietrze. Przepraszam. Dajcie znać - doślę ponownie.
Pozdrawiam MI[/quote] Właśnie czy jeszcze czekać na pocztę czy już się wkurzać:mur: co zrobić jak jeszcze nie dostałem?? |
Ja też nie mam lutowego....
|
YYY,
W lutowym napisali że nasza Ola - wygrała pierwsze miejsce w konkursie za nalepszy reportaż. Hip Hip HURRRA!!! Gratulacje! W którym jest on numerze? W tym jednym co go nie mam? |
W 6 z pażdziernika.
|
Ola wygrała kurtke RETBIKE :)
Nie wiem czy to dobrze czy nie ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Szczerze mówiąc nie mam jeszcze ostatniego MotoVoyagera, także nic nie wiedziałam o tej "oficjalnej notce". O wyróżnieniu dowiedziałam się telefonicznie już wcześniej. Strasznie się ucieszyłam - to była taka miła niespodzianka na początek roku 2009, no i na pewno dodatkowa zachęta do pisania w przyszłości. W sumie to był mój debiut :) Z tymi kurtkami dla dziewczyn "nienajwiększych" rozmiarów, szczególnie na wyprawy z lekkim offem, to łatwo nie jest. Zazwyczaj damskie ciuchy są po prostu ładne, a to trochę za mało. Także ja cały czas szukam. Retbike na pewno przyda się, chociażby na codzień "do miasta".
Pozdr |
dostaliście numer lutowy?? bądź lutowo-marcowy?? czy mój listonosz po kryjomu czyta? ;)
|
Cytat:
|
Ja też nie dostałem i Pan w kiosku powiedział że pytał w "ruchu" i pustka!
Może mniej nadrukowali czy jak? |
Nie tylko wy. Ja też nic.
|
Cytat:
Jak do Was jeszcze nie dotarł to piszcie do nich.:umowa: |
no ja do nich pisałem 4 marca..od tego czasu coś się powinno ruszyć...zostałem również poinformowany, że byłem jedną z około 100 osób, które nie dostały tego numeru...może od razu wyślą dwa numery? zaraz do nich napiszę
|
Kurde, ja też nie dostałem. Co jest!? Zaraz piszę...
|
no i dzwonił do mnie rano Pan z Motovoygera infomując, że skoro do dziś nie otrzymałem numeru lutowego, to dziś ponownie wysyła, tym razem poleconym...
|
Chciałem się podzielić dobrą wieścią że w przeciągu 2 ostatnich dni dostałem dwa podwójne numery dzieła. Taka podpowiedź: kilka emaili nie wiele pomogło ale tel. do redakcji uczynił cuda. 3 dni po telefonie dostałem pierwszą przesyłkę a potem drugą.:-D
|
Cytat:
|
Cytat:
Swoją drogą, zszywany podoba mi się bardziej. Nie rozlata się. A może ja za mocno czytam...:Sarcastic: |
Szycie zawsze jest mocniejsze ;)
Oprawa klejona tak grubego papieru jest ... trudne, nie wiem na ile jest frez zrobiony, jaki klej itp, ale to naprawde nie lada wyczyn na tak grubym papierze drukowac i to skleic aby sie nie rozleciało. Takze przesiadka niechciana pewnie na szycie skutkuje dłuższym zachowaniem gazety w kupie ... (ja wiem, że ona najcześciej ląduje w ubikacji, co nie koniecznie oznacza, że faktycznie w kupie jest :D :D :D) |
Dostałem też kwiecień-maj, ale poprzedniego numeru ani słychu, ani widu, mimo maili..... cholera..trzeba pisać dalej tą relację, bo zajawkę już dali....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no ja też dostałem - dziś się pojawiły w skrzynce...zaległy przyszedł priorytetem a aktualny zwykłym :)
|
Trza przyznać że się starają. To miło.:brawo:
|
jest jakis nowy numer? W Empiku nie ma...
|
Może w lipcu wyjdzie... w końcu ostatni był kwiecień-maj, to ten będzie czerwiec-lipiec....
|
Cytat:
|
Też wczoraj szukałem, byłem chyba w trzech salonikach prasowych i dooppaa ... Chyba trzeba to Empik'u podjechać, ale to po powrocie. Jutro Bratislava vita :))))))
|
Widziałem nowy numer, na okładce jest katujące chyba po pustyni varadero 1000 :)
|
Zgadza się rambo :)
|
Ja juz mam. Przyniósł wczoraj listonosz :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41. |