![]() |
1. Emek/M - A - 2 szt/ czarny
2. Artek/L -B -1 szt./czarny lub grafit 3. majkowski1/L - A - 2 szt./ czarny 4. ctomch/XL - A 2 szt / czarny/grafit 5. Boldun/ XL - B - 1 szt. - Czarny/ Grafit 6. sudden / L - B - 1 szt. / czarny lub grafit 7.ku-fel/2XL/A/1 szt. i M/A/1szt. grafit |
Czarne teraz będą, dzięki za zapis na kolejną listę.
|
2. Artek/L -B -1 szt./czarny lub grafit 3. majkowski1/L - A - 2 szt./ czarny 4. ctomch/XL - A 2 szt / czarny/grafit 5. Boldun/ XL - B - 1 szt. - Czarny/ Grafit 6. sudden / L - B - 1 szt. / czarny lub grafit 7.ku-fel/2XL/A/1 szt. i M/A/1szt. grafit 8. Endi M/B, 1 szt., grafit lub czarny |
2. Artek/L -B -1 szt./czarny lub grafit 3. majkowski1/L - A - 2 szt./ czarny 4. ctomch/XL - A 2 szt / czarny/grafit 5. Boldun/ XL - B - 1 szt. - Czarny/ Grafit 6. sudden / L - B - 1 szt. / czarny lub grafit 7.ku-fel/2XL/A/1 szt. i M/A/1szt. grafit 8. Endi M/B, 1 szt., grafit lub czarny 9. Dario /XL-A-1 szt / zdecydowanie CZARNY |
Cytat:
Grafit. Wysłane z mojego CPH2205 przy użyciu Tapatalka |
koszulki ?
|
2. Artek/L -B -1 szt./czarny lub grafit 3. majkowski1/L - A - 2 szt./ czarny 4. ctomch/XL - A 2 szt / czarny/grafit 5. Boldun/ XL - B - 1 szt. - Czarny/ Grafit 6. sudden / L - B - 1 szt. / czarny lub grafit 7.ku-fel/2XL/A/1 szt. i M/A/1szt. grafit 8. Endi M/B, 1 szt., grafit lub czarny 9. Dario /XL-A-1 szt / zdecydowanie CZARNY 10. Grzesiuk/2xl-B-1szt czarny lub grafit |
Cytat:
Teraz mamy czarną dzianinę, szarej brak. Cytat:
|
2. Artek/L -B -1 szt./czarny lub grafit 3. majkowski1/L - A - 2 szt./ czarny 4. ctomch/XL - A 2 szt / czarny/grafit 5. Boldun/ XL - B - 1 szt. - Czarny/ Grafit 6. sudden / L - B - 1 szt. / czarny lub grafit 7.ku-fel/2XL/A/1 szt. i M/A/1szt. grafit 8. Endi M/B, 1 szt., grafit lub czarny 9. Dario /XL-A-1 szt / zdecydowanie CZARNY 10. Grzesiuk/2xl-B-1szt czarny lub grafit 11. krakus/ L-A-1szt/ XL-B-1szt |
Cytat:
|
Merino 2018 ? ?
Może już pora na 2023. |
2. Artek/L -B -1 szt./czarny lub grafit 3. majkowski1/L - A - 2 szt./ czarny 4. ctomch/XL - A 2 szt / czarny/grafit 5. Boldun/ XL - B - 1 szt. - Czarny/ Grafit 6. sudden / L - B - 1 szt. / czarny lub grafit 7.ku-fel/2XL/A/1 szt. i M/A/1szt. grafit 8. Endi M/B, 1 szt., grafit lub czarny 9. Dario /XL-A-1 szt / zdecydowanie CZARNY 10. Grzesiuk/2xl-B-1szt czarny lub grafit 11. krakus/ L-A-1szt/ XL-B-1szt 12. romario/ L- czarny, 1szt |
2. Artek/L -B -1 szt./czarny lub grafit 3. majkowski1/L - A - 2 szt./ czarny 4. ctomch/XL - A 2 szt / czarny/grafit 5. Boldun/ XL - B - 1 szt. - Czarny/ Grafit 6. sudden / L - B - 1 szt. / czarny lub grafit 7.ku-fel/2XL/A/1 szt. i M/A/1szt. grafit 8. Endi M/B, 1 szt., grafit lub czarny 9. Dario /XL-A-1 szt / zdecydowanie CZARNY 10. Grzesiuk/2xl-B-1szt czarny lub grafit 11. krakus/ L-A-1szt/ XL-B-1szt 12. romario/ L- czarny, 1szt 13. Władek / 3XL - B - czarny -1szt. |
Cytat:
|
14. RafalHonda rozmiar M, suwak po calosci, czarny
|
2. Artek/L -B -1 szt./czarny lub grafit 3. majkowski1/L - A - 2 szt./ czarny 4. ctomch/XL - A 2 szt / czarny/grafit 5. Boldun/ XL - B - 1 szt. - Czarny/ Grafit 6. sudden / L - B - 1 szt. / czarny lub grafit 7.ku-fel/2XL/A/1 szt. i M/A/1szt. grafit 8. Endi M/B, 1 szt., grafit lub czarny 9. Dario /XL-A-1 szt / zdecydowanie CZARNY 10. Grzesiuk/2xl-B-1szt czarny lub grafit 11. krakus/ L-A-1szt/ XL-B-1szt 12. romario/ L- czarny, 1szt 13. Władek / 3XL - B - czarny -1szt. 14. RafalHonda rozmiar M, suwak po calosci, czarny 15. Krisstel/L-B-1szt./CZARNY |
Cytat:
Oddam za 300, przesyłka z cenie |
Przyrezerwuj do wieczora.
|
Zwalniam jednak.
|
Informacja dla zainteresowanych.
Składam zamówienie produkcyjne na czarne bluzy, więc jeśli ktoś jeszcze zainteresowany zakupem w okolicach października, to proszę o informację lub dopisanie się do listy. Jeśli potrzebne jakieś zmiany, również proszę zaznaczyć w liście lub PM. |
Hej,
Przepraszam za wprowadzenie w błąd, nie mamy jednak dzianiny w kolorze czarnym, więc mogę złożyć zamówienie na kolor szary. Jeśli ktoś rezygnuje proszę o informację PRIV. |
Czy coś zostało z ostatniego zamówienia?
|
Cytat:
|
Cytat:
Nic na stanie, ale za niecałe 2 tygodnie schodzi z produkcji partia i powinno zostać kilka sztuk w kolorze szarym. Dam znać jak tylko się pojawią i będę wiedział dokładnie czy ktoś zrezygnuje. Subskrybuj wątek i przyjdzie info jak dodam posta. Pzdr |
Też byłbym zainteresowany L jak by została. Będę patrzył na wątek, jak coś to pisz na PRIV
|
Dzięki za info. W m to się nie wcisne:)
|
Dopisz się. Jak jeszcze nie jest pokrojone to zrobimy.
|
2. Artek/L -B -1 szt./czarny lub grafit 3. majkowski1/L - A - 2 szt./ czarny 4. ctomch/XL - A 2 szt / czarny/grafit 5. Boldun/ XL - B - 1 szt. - Czarny/ Grafit 6. sudden / L - B - 1 szt. / czarny lub grafit 7.ku-fel/2XL/A/1 szt. i M/A/1szt. grafit 8. Endi M/B, 1 szt., grafit lub czarny 9. Dario /XL-A-1 szt / zdecydowanie CZARNY 10. Grzesiuk/2xl-B-1szt czarny lub grafit 11. krakus/ L-A-1szt/ XL-B-1szt 12. romario/ L- czarny, 1szt 13. Władek / 3XL - B - czarny -1szt. 14. RafalHonda rozmiar M, suwak po calosci, czarny 15. Krisstel/L-B-1szt./CZARNY 16.smigacz L-B 1 szt . czarny lub grafit co bedzie. Dzięki za radę Emek |
Jest szansa na taką bluzę z kieszeniami na zamek po obu stronach?
Kupiłem bez kieszeń. Uwielbiam. Ale brakuje kieszeni. Co Wy na to? :) |
Jest szansa w następnej produkcji z zamkiem po całości, będzie drożej. Będą chętni to się zrobi.
|
2. Artek/L -B -1 szt./czarny lub grafit 3. majkowski1/L - A - 2 szt./ czarny 4. ctomch/XL - A 2 szt / czarny/grafit 5. Boldun/ XL - B - 1 szt. - Czarny/ Grafit 6. sudden / L - B - 1 szt. / czarny lub grafit 7.ku-fel/2XL/A/1 szt. i M/A/1szt. grafit 8. Endi M/B, 1 szt., grafit lub czarny 9. Dario /XL-A-1 szt / zdecydowanie CZARNY 10. Grzesiuk/2xl-B-1szt czarny lub grafit 11. krakus/ L-A-1szt/ XL-B-1szt 12. romario/ L- czarny, 1szt 13. Władek / 3XL - B - czarny -1szt. 14. RafalHonda rozmiar M, suwak po calosci, czarny 15. Krisstel/L-B-1szt./CZARNY 16.smigacz L-B 1 szt . czarny lub grafit co bedzie. 17.Kudłacz L-A 1 szt. co będzie |
Cześć,
Informuję o zakończeniu produkcji bluz w kolorze szarym oraz bielizny merino w kolorze czarnym. Jak informowaliśmy na koniec zeszłego roku ceny mogą ulec zmianie i faktycznie tak się stało. W pierwszym poście poproszę Emka o zamianę ceny, aby nikogo w błąd nie wprowadzać. Niestety wzrost kosztów zmusza nas do podniesienia ceny. Bluzy z zamkiem do połowy będą w cenie 350pln. Bluzy z zamkiem na całość będą w cenie 360pln. Osoby zapisane na listę mają rezerwację i możliwość zdecydowania czy nadal są zainteresowane zakupem. Po realizacji zamówień, będę dokładnie znał ilości jakie pozostaną na magazynie i podam info. Jeśli ktoś będzie zainteresowany lub już ma ochotę na zakup, proszę o założenie nowej listy i dopisanie jaki rozmiar, ilość, wersję oraz preferowany kolor. W tej chwili na stanie mamy dzianinę w kolorze szarym i będziemy chcieli ją zużyć. Osoby zapisane na liście dostaną PM i uzgodnimy szczegóły realizacji, a jeśli ktoś będzie przy okazji potrzebował bieliznę czy kominiarki, to zrealizuję jednorazowo. Pozdrawiam serdecznie. |
Chciałbym poinformować, że na stanie zostało kilka sztuk bluz z zamkiem do połowy oraz zamkiem na całość w rozmiarach: M, L, XL i jedna z zamkiem na całość w 3XL. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o wiadomość lub telefon.
|
Jeśli ktoś potrzebuje bluzę, proszę się dopisać do listy.
1.majkowski1 - bluza z makiem na pół rozmiar L 2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L |
1.majkowski1 - bluza z makiem na pół rozmiar L
2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L 3. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M |
2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L 3. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M 4. Yarro - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL |
2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L 3. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M 4. Yarro - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 5. Ltd454 - bluza z zamkiem na całość rozmiar 2XL |
2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L 3. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M 4. Yarro - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 5. Ltd454 - bluza z zamkiem na całość rozmiar 2XL 6. Jaskola - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL |
2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L 3. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M 4. Yarro - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 5. Ltd454 - bluza z zamkiem na całość rozmiar 2XL 6. Jaskola - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 7.BUZKA11 -bluza z zamkiem na pół rozmiar XL |
[QUOTE=buzka11;898129]1.majkowski1 - bluza z makiem na pół rozmiar L
2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L 3. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M 4. Yarro - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 5. Ltd454 - bluza z zamkiem na całość rozmiar 2XL 6. Jaskola - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 7.BUZKA11 -bluza z zamkiem na pół rozmiar XL 8. Majo - bluza z zamkiem do połowy rozmiar L, jeżeli będzie za mała mogę wymieć na większy rozmiar? |
Bluza świetna, sprawdza nam się w każdych warunkach, polecam.
Pytanie czy planowane są bluzy o mniejszej gramaturze oraz czy planowane są wersje z kieszeniami/kieszenią |
2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L 3. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M 4. Yarro - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 5. Ltd454 - bluza z zamkiem na całość rozmiar 2XL 6. Jaskola - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 7.BUZKA11 -bluza z zamkiem na pół rozmiar XL 8. Majo - bluza z zamkiem do połowy rozmiar L, jeżeli będzie za mała mogę wymieć na większy rozmiar?[ 9. Mikelos - typ B, zamek po całości, rozmiar L |
2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L 3. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M 4. Yarro - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 5. Ltd454 - bluza z zamkiem na całość rozmiar 2XL 6. Jaskola - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 7.BUZKA11 -bluza z zamkiem na pół rozmiar XL 8. Majo - bluza z zamkiem do połowy rozmiar L, jeżeli będzie za mała mogę wymieć na większy rozmiar?[ 9. Mikelos - typ B, zamek po całości, rozmiar L 10. Grzesiek - typ B, zamek po całości, rozmiar M |
Można prosić zdjęcie w kolorze, który będzie wykonany? Przejrzałem wątek i nie jestem do końca pewny.
|
2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L 3. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M 4. Yarro - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 5. Ltd454 - bluza z zamkiem na całość rozmiar 2XL 6. Jaskola - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 7.BUZKA11 -bluza z zamkiem na pół rozmiar XL 8. Majo - bluza z zamkiem do połowy rozmiar L, jeżeli będzie za mała mogę wymieć na większy rozmiar?[ 9. Mikelos - typ B, zamek po całości, rozmiar L 10. Grzesiek - typ B, zamek po całości, rozmiar M 11 kudłacz -A pół zamka- roz. L |
2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L 3. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M 4. Yarro - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 5. Ltd454 - bluza z zamkiem na całość rozmiar 2XL 6. Jaskola - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 7.BUZKA11 -bluza z zamkiem na pół rozmiar XL 8. Majo - bluza z zamkiem do połowy rozmiar L, jeżeli będzie za mała mogę wymieć na większy rozmiar?[ 9. Mikelos - typ B, zamek po całości, rozmiar L 10. Grzesiek - typ B, zamek po całości, rozmiar M 11 kudłacz -A pół zamka- roz. L 12. dziabka - B, zamek po całości, rozmiar XL |
5 Załącznik(ów)
Hej,
Przepraszam za zwłokę z odpowiedziami, ale trochę się pozmieniało po nowym roku i zostały uszyte bluzy na inne zlecenie. Mam trochę na stanie bluz w kolorze szarym i zamek na całość oraz kieszenie boczne. Cena dla zainteresowanych 380 + KW (15netto). Tabela rozmiarowa jak na początku wątku. Z tego co zostało mam rozmiary: S-XL i osoby, które są na liście z takimi rozmiarami będę się kontaktował PRIV. Przepraszam najmocniej osoby, które dopisały się do listy na rozmiary 2XL, bo nie mam jak ich obsłużyć teraz. Nie ode mnie zależało zamówienie. Jak tylko coś będę wiedział lub pojawią się możliwości, również będę się starał wyjaśnić i uzgodnić indywidualnie. Poniżej wklejam zdjęcia gotowych bluz i jak wyglądają po założeniu. Cytat:
Cytat:
Ja stosuję metodę na "cebulę" z koszulkami (170g), też się sprawdza. Cytat:
Dla info i dokładnego rozeznania co i jak z rozmiarem.... Mam 183cm wzrostu, 106 klatka, 96-98 pas i waga koło 88-92kg się waha, a mam dość długie ręce, a na sobie mam rozmiar L. |
2.Pawel - bluza z zamkiem na całość rozmiar L 3. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M 4. Yarro - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 5. Ltd454 - bluza z zamkiem na całość rozmiar 2XL 6. Jaskola - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 7.BUZKA11 -bluza z zamkiem na pół rozmiar XL 8. Majo - bluza z zamkiem do połowy rozmiar L, jeżeli będzie za mała mogę wymieć na większy rozmiar?[ 9. Mikelos - typ B, zamek po całości, rozmiar L 10. Grzesiek - typ B, zamek po całości, rozmiar M 11 kudłacz -A pół zamka- roz. L 12. dziabka - B, zamek po całości, rozmiar XL 13. krzyśko - zamek po całości, rozmiar L |
Aktualny stan magazynu dla bluz z zamkiem na całość i kieszeniami:
S-3szt M-9szt L-9szt XL-6szt Zaktualizowałem listę: 1. Lakrua - bluza z zamkiem na pół rozmiar M 2. Yarro - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 3. ltd454 - bluza z zamkiem na całość rozmiar 2XL 4. Jaskola - bluza z zamkiem na pół rozmiar 2XL 5. buzka11 -bluza z zamkiem na pół rozmiar XL 6. majo - bluza z zamkiem do połowy rozmiar L, jeżeli będzie za mała mogę wymieć na większy rozmiar? 7. kudlacz -A pół zamka- roz. L |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:29. |