![]() |
Byliśmy dzisiaj w kotlinie, zjechaliśmy jej całą masę i po wielu odwiedzonych miejscach trafiliśmy na IDEAŁ! :).
Na razie mogę powiedzieć, że jest to w okolicach "trzech drzewek", jak komuś to coś mówi :) Później wkleję zdjęcia, jak tylko dowiem się jak je zgrać z telefonu. |
1.Brunetka+Diverek
2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu 15. Paviu 16. tropicielka 17. Tomek z Bielska <- dzwonił, że wpada 18. tomkow - na 90% Cytat:
|
w pierwszym poście dodałem namiary na lokalizację i uzupełniłem listę potrzebnych rzeczy :)
sem ja - namiot 1 miejsce wolne w komforcie - dwa mniej komfortowa, biorę siekierkę do wycinania lasu , 1.Brunetka+Diverek 2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu 15. Paviu 16. tropicielka 17. Tomek z Bielska <- dzwonił, że wpada 18. tomkow - na 90% |
Hehe - no to hardkor - trzeba się będzie znieczulić. Oby tylko nie przylało.
|
Oj tam oj tam, przynajmniej jak popada to nie będzie się kurzyć :)
|
1.Brunetka+Diverek
2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu 15. Paviu 16. tropicielka 17. Tomek z Bielska <- dzwonił, że wpada 18. tomkow - na 90%[/quote] 19. MaRP - jak znajdę namiot :) ; a jak się wyp... i coś sobie zrobię, albo afri, to organizator też będzie miał wp... |
1.Brunetka+Diverek
2.Bliźniak 3.kulka 4. Pałeł ? potwierdź proszę 5. Misza ? No ta 6. Hubert ? potwierdź proszę <- on też, 7. Dymekw15 8. Dominator_Przemekr-99,9% 9. RAV ( nie mylić z ravim) jako onanizator musisz mi pomóc 10. Paweł Andrej 81 <-wpisuje informacyjnie, że przyjeżdża 11. Szparag 12. Badiss 13.kefir7 14. i ja!!!! - Stachu 15. Paviu 16. tropicielka 17. Tomek z Bielska <- dzwonił, że wpada 18. tomkow - na 90%[/quote] 19. MaRP - jak znajdę namiot :) ; a jak się wyp... i coś sobie zrobię, albo afri, to organizator też będzie miał wp... 20. Sławek - jak bedą lać organizatora to muszę być , a jak porysyje moto to wszyscy mają wp :) |
Dusza towarzystwa zawita :D
Sławcio co tym razem będziesz śpiewać :kumbaya: |
Jak sławek śpiewa to ja wezme gitarre
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:03. |