![]() |
Czemu wszyscy oceniają motory po wyglądzie?? :D Na takich oponach to nawet Virago będzie wyglądało "w miarę" :-P Sam znam gościa co fajnie daje w pizdeczke swojemu Tigerowi 950 mimo że waży 270kg i ma 19" z przodu. Jakby Afri miała takie pierdolnięcie jak Tiger .... Mi się podoba. I wolałbym go niż GS800
|
No no.... czyżby Czarna Brać miała się kiedyś nazywać Tygryski? :D
|
Jeśli ów Tajger będzie miał taki prześwit, to nie wróżę mu długiej kariery w off-ie... na byle kamieniu miseczka pęknie jak z porcelany...
http://www.motorcyclenews.com/upload...iger-800-1.jpg |
Ciekawe jaki prześwit w takim złożeniu ma Afryka...;)
|
zależy główni od napiecia wstepnego zawieszenia w AT :) z 22cm można ją napiąć dość wysoko, a maly tiger takich skoków nie bedzie miał. Raczej bliżej mu będzie do vstroma
|
Cytat:
|
Jeśli to byłoby maksymalne złożenie tego sprzęta to byłaby to straszna chu...zna;). Chodzi mi o to że najpierw chciałbym go obejrzeć żeby ocenić jego możliwości i wykonanie. Mam tylko nadzieję że będzie wytrzymalszy niż Tiger 1050.
|
Nowy Tiger ma być w wersjach on i off-road. Pierwsza ma sie toczyć na alusach 19-17(albo 18 - nie pamiętam), druga na szprychowanych 21 -17. Wersja off ma mieś też większe skoki zawieszeń i większy prześwit. Zresztą ja zobaczę to na żywca albo objeżdżę to podzielę się wrażeniami.
|
|
Czyli gdzieś po Wszystkich Świętych go zobaczymy na żywca?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01. |