![]() |
Nie ma zapisów, nie ma imprezy..co najwyżej odbeda sie uroczyste obchody złożenia wieńców w ramach obowiązków służbowych.
|
No tak bo to już będzie okrągła 4 rocznica pierwszego Wyrobiska.
|
Został zniesiony zakaz przemieszczania się. Dodatkowo kask motocyklowy traktowany jest jako maseczka.
Ustawodawca zluzował zasady tuż przed imprezą. Chyba się też wybiera. ;) źródło: http://dziennikustaw.gov.pl/D2020000069701.pdf To impreza się odbędzie, czy nie? |
Ja bym był, jak będzie
|
Łysy.gdzie bedziecie w sobotę ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Polecam lekturę "OBWIESZCZENIE MARSZAŁKA SEJMU RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ z dnia 15 marca 2019 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu ustawy – Prawo o zgromadzeniach": "Art. 3. 1. Zgromadzeniem jest zgrupowanie osób na otwartej przestrzeni dostępnej dla nieokreślonych imiennie osób w określonym miejscu w celu odbycia wspólnych obrad lub w celu wspólnego wyrażenia stanowiska w sprawach publicznych." Pierwsze primo: My będziemy określeni imiennie. Drugie primo: My będziemy w jakimś nieokreślonym miejscu, a być może nieokreślonej czasoprzestrzeni. Trzecie primo: Na pewno nie będziemy obradować w celu ustalenia wspólnego stanowiska w sprawach publicznych. :) :) :) |
Podobno pogoda nie będzie zbyt przyjemna, ale to zredukuje kurzenie:) Jak ktoś chce to spadajcie w sobotę to sobie chociaż pojeździmy offem:)
|
Hmmm, a o której, może bym się wybrał gdyz kurwica mnie już nie bierze, a ze 200 km mam do celu
|
Cytat:
Pogoda się klaruje, wiec jak ktoś ma ochotę to może przyjeżdżać od piątku tylko dajcie wcześniej znać:) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:44. |