![]() |
Weź podaj jakiś link. Za chu nic tam nie można znaleźć.
|
https://amw.com.pl/pl/uzbrojenie-i-s...przetargowa/95
strona 20 pozycja 100 jeśli ktoś kupuje to ja jeden też chcę zakupić - kasę zwrócę |
W tej cenie wziąłbym ale jak to kurde kupić.
Poza tym nie ma ilości... Z tel oglądam na urlopie to może możliwości są ograniczone. |
jak mi do poniedziałku nie wyleci z głowy to postaram się zadzwonić i dam znać :)
|
Matjas zdaje mi się, że jednostki wystawiają starocie na sprzedaż i tam musisz jechać konkretnie, tj. w tym przypadku Bydgoszcz, ul. Trybowskiego 8.
Wchodzisz, mówisz czołem, chciałem kupić peryskop, spodnie/bluzę chirurga i nawigację garmin. Na dole masz godziny otwarcia. |
1 Załącznik(ów)
Maja jedną sztukę w cenie ok 50 zł. Sprawna ale bez zaślepek. Wyświetlacz cały. Końcówka anteny dostała od czasu. Odbiór osobisty w Bydgoszczy
tel. 693559918 Załącznik 88774 |
Jeżeli ktoś jest zdecydowany, to mogę podjechać, kupić i wysłać na adres. Jedyny warunek to godziny mojej pracy. Realnie, po robocie mógłbym odebrać sprzęt o16ej.
|
1 Załącznik(ów)
Tak wiec odpowiem sam: MA.
Kupiłem w zasadzie nówkę /zero oznak używania/ za 450 zet. Ucieszyłem się z dodatkowych funkcji względem mojego starego CSa. Ekran, guziki... zajebistosc 10/10. Nawet pojechałem dziś na navi tak dla jaj do hurtowni po gaz 20 km. Cieszę się :) M |
brawo Ty :Thumbs_Up:
p.s Tak nawiasem ..samochodowy Garmin 4,5 cala (używka) za 80 zł obsługuje też te mapy co ręczniak. Do lasu się nie zabierze :) ..Na moto dostał w tyłek i dalej żyje :) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:29. |