![]() |
W związku z tematem, czy CERAMIZATOR = CERAMIZER?
Jeśli tak to czy każdy kto użył, faktycznie wlał tyle i le zaleca producent (czy tylko jedną dawkę) i jak to potem sprawdzał? Czytałem o tym sporo w różnych miejscach i najwięcej złych opinii znalazłem u osób które nigdy nie użyły tego specyfiku. Użyłem u siebie jednej dawki na próbę (zalecano chyba ze czy) nic się nie zmieniło, chyba. Jak brał olej tak bierze, a i zaczoł kapać. Nie mam zdania czy to badziewie działa, czy nie i nie wiem jak to sprawdzić, ale skoro i tak dolewam 1l na 1k to zanim rozłupię piec, naleję jeszcze trochę tego. |
Nalejcie hipolu zmieszanego z doktorem i trocinami, gwarantowane że silnik przestanie zjadać oliwę :haha2:.
|
Jeżeli chodzi o ceramizer to w zależności od przebiegu dobieramy ilość dawek. Jak mamy samochód który ma ponad 250tyś to z tego co pamiętam powinniśmy dać trzy dawki, ja u siebie w samochodzie dałem jedną i żadnej różnicy nie zauważyłem. Mieliśmy to kiedyś u nas na sklepie, ludzie to kupowali i niektórzy byli zadowoleni, możliwe ze to placebo .
|
Ciekawe czy nie zapycha filtra oleju?sam go stosuje profilaktycznie.Ale teraz kupię za te pieniądze 3 flaszki wódki i będę głaskać królową całą noc to napewno jej sie poprawi he he.
|
Kiedyś na motobazarze w Łodzi pracowała Micra bez oleju po użyciu tego cudownego środka. Zastanawia mnie tylko jak oni to robią. Bo ja raczej niedowiarek jestem i tam musi być jakiś podstęp.:)
|
No ja też wietrzę podstęp.
Lobby firm paliwowych broni oleju. :haha2: Ale niech ktoś zrobi 100tysi bez oleju i jak silnik przetrwa to mozna sie zastanowić. :vis: |
Odnośnie skuteczności tego specyfiku.
Nie handluję tym, to tylko nieprzewidziany test na naszym wyjeździe. |
Są tacy co twierdzą, że tabletki na powiększenie penisa tez działają. :-)
|
Cytat:
wykciukowane |
Tadzik, nie bądź mienczak, tylko lamusy na tabletach jadą :D
Ćwicz :D http://www.volleysystem.pl/entityfil...s/pic1/336.jpg + http://marketbiurowy.pl/1247-large/s...kg-szpagat.jpg :oldman: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:31. |