![]() |
1 Ivi i Szymon BBI
2. Siwy + Kaśka 3. Tomek z Mirkiem 4. Magda + Chrust 5. Stanley + Asia z noclegiem 6. Wodzu + Wodzowa z noclegiem 7. Lordowie z Michalowa w ilości około 20 osób (dziękujemy za miłą imprezę) 8. Onegdaj szt 2 (ps Marcinek goli nogi:vis: ) |
Na pewno trzeba na wiosnę wybrać się i powozić dzieciaki moturami. Dlaczegusz my takie durne wcześniej na to nie wpadli.
|
Wiem dlaczego ta lista jest tak krótka:
https://www.youtube.com/watch?v=b9LQe2tJ3gE |
1 Ivi i Szymon BBI
2. Siwy + Kaśka 3. Tomek z Mirkiem 4. Magda + Chrust 5. Stanley + Asia z noclegiem 6. Wodzu + Wodzowa z noclegiem 7. Lordowie z Michalowa w ilości około 20 osób (dziękujemy za miłą imprezę) 8. Onegdaj szt 2 (ps Marcinek goli nogi ) 9. Agata i Siejko |
Durne, durne poprawim się na wiosnę ;).
|
A mogą być używane zabawki w dobrym stanie? Chciałem oddać dzieciakom w Białymstoku ale Dom Dziecka przyjmuje tylko nowe...
|
Łukasz jeśli nie zniszczone mocno to pewnie, pisałam do Pani Ani i mówi,ze ucieszą się ze wszystkiego ;)
|
Kurka wodna!!! Termin balu w takim narciarskim czasieee... i znów powiedzą że Hajnówka...
|
W jakim narciarskim jak słońce świeci i +10!!!!!!!!!!!Ty weź Emil nie rób scen, możesz na narty jechać 1 lutego, widzę Cię na balu bo wszystkie toasty w Nowym Roku będą za Hajnówkę ;).
|
1 Załącznik(ów)
Jak będzie takie coś to idę w ciemno...:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51. |