![]() |
YYYY..... Mam pytanie. Czy moderator przypadkiem nie pracuje w mBanku? Tak się zastanawiam na jakiej podstawie stwierdził, że post niczego nie wniósł i jest to pomówienie....? Co do wulgaryzmów proszę przejrzeć dokładniej forum i traktować wszystkich równo. Post wnosił ostrzeżenie przed chamskim zagraniem ze strony tego banku. Klasyczne łowienie frajera.........
|
Oprócz darmowych bankomatów w PL i na świecie w Alior Sync masz jeszcze 10 darmowych przelewów natychmiastowych miesięcznie, bezpłatna karta i prowadzenie konta bez limitów jak w MBanku, a jeszcze do niedawna był świetny cashback 5% za zakupy przez internet z którego co prawda coś zostało, ale niewiele.(do 50 zł miesięcznie i 200 rocznie) Jakby ktoś chciał założyć konto w Alior Sync to może podesłać mi swojego maila. Za każde polecenie dają parę groszy.
|
Cytat:
Teraz jest dostępne nowe eKonto z darmowymi bankomatami w PL, ale to chyba dla nowych klientów/nowego konta. A żeby nie było tak "różowo" :haha2: to wprowadzili następujące "upgrejdy": Cytat:
|
Cytat:
Nie mam pojęcia - sprawdzę to dokładnie. Ale dostałem takie właśnie info i taki aneks do umowy, a że mamy tam 2 karty - to w sumie i tak wychodzi taniej. Niemniej wprowadzają "od tyłu" tyle opłat, że również zastanawiam się gdzie przejść...Chyba Aliora przetestuję. Póki co przerobiłem Norde, ING, BZWBK, PKO Bp, BRE i Kredyt Bank oraz Euro i Lukasa, AiG, Santander i BPH :D. Testuję dalej :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:57. |