![]() |
Z odkręcaniem w opór żartowałem - to nie jest moto do odkręcania... to się turla i o to chodzi. Odkręcać to trzeba mieć czym...
|
Cytat:
1, opór 2, opor, 3, opór i przy odrobinie wyobraźni można coś poczuć ;) |
Ta foty wojtka, tez czasem troche jezdzimy ;) . No ale jak widac na zdjeciach nie tylko honda miala urwane co nieco. Ja tez pacnalem ale na lewo mocniej i sie pokrzywila chlodnica- no ale oslone sie zaklada i juz. Mocowana w 3 punktach gruba na 4-5 mm metalowa.
edit. aa na prawa - ecu sie urwalo? no ale co - motka chyba na gorze nie zostawil? :) |
Wojtek dostał trytytki i pojechał dalej , bez tego nie ma enduro ;)
|
Cytat:
To właśnie ten Wojtek ostatnio przeleciał Elką rajd BabaJaga w najkrótszym czasie. Ale, żeby go usprawiedliwić to napiszę, że jak przed nim nikt nie jechał, to mógł nawet nie wiedzieć, że za nim jadą motki bardziej jadowite :haha2::haha2: |
Wojtek silny chłop.
Co do wyników innych... niech się cieszą, że nie było lpeszych zawodników bo calkiem byłby wstyd :D |
Cytat:
pod górę po korzeniach, więc nie ma się co jarać miejscem na liście (poza tymi na podium bo to zawsze miłe). Ludek co wygrał miał jeden z najdłuższych czasów przejazdu całej trasy ... dziwne zasady, ale zabawa i tak świetna :) |
Witka
Cytat:
Pozdr rr |
Chłopcy skończcie te onanizmy.... crf lepsiejsza bo bardziej czerwona niż niebieska....
Oba opiewane motorki to takie "turbolistonosze" z całym szacunckiem dla Kierowników. Miałem okazję z obydwoma i bylo tak wsk-owato we współczesnym wydaniu. Nowe, bezproblemowe, wszedołazowate, doopa na kanapie i wszędzie się wczłapie. Za nim posypią się gromy śpieszę wyjaśnić, że jaram się sprzętem o porazającej mocy 16 kucy i nie do końca ją ogarniam 😰 W skrócie fanbojstwu mówimy zdecydowane NIE Zdrówka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:57. |