![]() |
Cytat:
|
Za to jest film jak należy jeździć w kapciach ;)
|
A montował już ktoś jakąś szybę do nx'a? Od czego najlepiej przypasuje?
|
Mam zamówiony deflektor, na wymiar:).
|
9 Załącznik(ów)
Różne patenty stosują, jeśli chodzi o podebraną gotową szybkę to chyba najszybciej od DR Biga.
Ale to wszystko na nic, bo póki co znane mi Dominy są twarde i nie chcą żadnych szpecących szpejów :) Załącznik 13026 Załącznik 13027 Załącznik 13028 Załącznik 13029 Załącznik 13030 Załącznik 13031 Załącznik 13032 Załącznik 13033 Załącznik 13034 |
powrót na siodło
Załącznik 13435
Załącznik 13436 Załącznik 13437 Kochane Lejdiski (i chłopscy czytacze), po kontuzji, pełna obaw i lęków wsiadłam ponownie na Dominika. Liczyłam (naiwna!) na grzeczną przejażdżkę asfalcikiem, a tu Wojtek wywiózł mnie w las. Ale nic to...droga miała być prosta a trasa przyjemna. Okazało się,że momentami błoto do połowy łydki, piaseczek i szuter. Kilka spotkań bliskiego stopnia z matką Ziemią dowiodło,że jeździec ze mnie mierny:Thumbs_Down:, za to refleks mam niezły- podnosiłam się w tempie błyskawicznym - flesz był wolniejszy niż ja:D. Nie sadziłam,że jestem w stanie wyprodukować taką ilość potu!!! Chylę czoło przed Femdurowym Teamem:Thumbs_Up: |
Lena, jak moto się spisuje po ustawianiu zawiechy. Daje rade, bo Ty jak widać dajesz :Thumbs_Up: :)
|
Cytat:
|
Może wpadniecie do Żołyni koło Łańcuta nad jeziorko w sobote..? :):):)
|
Lenka-trochę słaby masz bieżnik jak na taki teren,miałem takie coś w Afryczce i było cienko.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A będe :) Macie 70km. Można się gdzieś spotkać na zimną kole :)
|
Cytat:
Lenka twarda Dominka i jej takie drobiazgi nie przeszkadzaja :)))) |
Cytat:
|
Cytat:
Ucek cholero, to wszystko przez Ciebie:D. Siejesz tu femdurowy zamęt i patrz co się porobiło! :)Do zobaczenia. |
Sprawy bieżnika traktuję poważnie a technikę mniej poważnie. Tak czy siak liczą się chęci i fan. Znam osoby co na zajeżdżonych Anaczkach lepiej sobie dają radę niż niejeden psełdo offroadowiec na kostkach. Fajnie Lenka że dajesz radę
|
Deflektor
2 Załącznik(ów)
Co prawda deflektor w terenie się za bardzo nie przyda , ale zawsze można go ściągnąć i zamocować np. do afryczki .
Załącznik 13487 Załącznik 13488 |
2 Załącznik(ów)
mój ci on! :D
|
Noooo Azja, piękna sztuka. Będzie Pani zadowolona :D Gratulacje!
|
a ja swoje: jak ma na imię?! :D
|
Dodek:hehehe:
|
noooo Bajraszu... widzę że żarty sobie stroisz, i to całkiem nie na miejscu :P
ma być dostojnie! proponuję Kazimierz, Baltazar, Henryk, Bogdan (lub Bohdan :P), tudziez Teodor |
Gratulacje!!! Wirus się rozprzestrzenia ;)
Jednak to, że nie chciałaś się w Borach przesiąść na DR-kę to był znak:at: Dodo, Domi, Lolo, Dodek, Kosiarz kukurydzy....jeszcze się łapie który jest który, ale chyba już niedługo :D |
Mojemu na imię Dominik:).
Azja, śliczny - gratulacje! Donki chyba był w takim malowaniu?Ależ się sprężyliście! |
Azja gratulacje!!! Jest piękny i nawet u Was w domu się mieści ;)
Wow, to lejdisowa ekipa Dominek rośnie w zawrotnym tempie :Thumbs_Up: tak trzymać! Dzidujemy na październikowym zjeździe :at: |
Cytat:
|
GRATULACJE!!!!!!!! w związku z powiększeniem Rodziny DOimnkowej!!!! :)
chyba już Polska Dominatorem stoi!!!:at: |
dzięki dzięki :)
rozważam imię "Ryszard" :rolleyes: |
Azja gratulacje - Bajrrasz ..................... gratulacje :)
|
1 Załącznik(ów)
Azja GRATULACJE - a co do imienia to jak na nim troszkę pobrykasz to wtedy się zdecyduj jakie imię najbardziej pasuje ...
Lena co do malowania to masz racę mój był i jest w takim malowaniu Dodo Reaktywacja Załącznik 14314 |
Azja kochanie - baaaardzo się cieszę i nie mam wątpliwości, że "będzie stryjenka zadowolona":Thumbs_Up:;
opijanie i chrzciny - obowiązkowe :D! p.s moja czerwona laleczka zdotała zdeklasowana (wystarczyło, że zadałam się z dzikusami z 3M i cała plastikowa uroda poszła w ....) teraz w naszym garage Dodo2 jest królem piękności - ja co najwyżej pretenduję do miana królowej kukurydzy (możecie mnie rolnikom polecać do zbioru - nie potrzeba kombajnu wystarczy elutkę na dominatorze wypuścić :haha2:) |
Cytat:
|
Cytat:
Jeszcze mu dowód wyrobisz, do chrztu zgłosisz, becikowe zakosisz a Bajrasza o alimenty zasądzisz. " Kochani Rodzice, to owoc naszego zwiazku. Mały Rysio Bajrasz...:at:" ;) No coż Azjatko, łańcuch naciagnąć, olej sprawdzić, klosz od stopu zabezbieczyć trytytką ( jakbyś się z Donką umawiała na jazdy oczywiście ) i oooooooooogggggggiiiiieeeeńńńńńńńń!!!!!!!!!!! Jeździć, jeździć nie marudzić..... Gratki :p |
Fajny motorek, jakiś taki ładny, czysty... do czasu :D
Gratulacje :Thumbs_Up: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Potrzebna mu lekka kosmetyka, m.in. wymiana przedniej lampy, bo pęknięta, prawego lusterka, bo pęknięte i zbadanie przedniego hamulca, bo coś kiepsko łapie. Mam nadzieję, że nic więcej mu nie dolega. Konieczny będzie chrzest, bo "motór nieopity, to motór chorowity" :oldman: |
Cytat:
powinszowania przesyłam |
Azja, wielkie graty!!! niech ci bryka jak wściekły, szał radości przynosi i przywiewa same inspirujące i piękne myśli w czasie wspólnych wypadów :D:Thumbs_Up::D:Thumbs_Up::D
I wiecie co? aż mnie w dołku ściska z wielkiej radości jak widzę, że kolejna kobitka na moto w terenie chce latać :rules::blues: Gang Domin się rozrasta w zastraszającym tempie i swoimi różowymi mackami sięga w głąb kraju :D tak trzymać!!! :bow: |
To kiedy mam pzyjezdzac?Bo slina leci,a i moto zacne:D!
|
2 Załącznik(ów)
Nadszedl czas by sie uaktywnic :) Oto moje pierwsze moto.
Zaczynamy sie dogadywac i wszystko wskazuje za dluugi zwiazek :) pozdr |
Cytat:
cześć Ena :) milutki domiś :):):) |
Cytat:
PS. Witaj Ena! Ładne moto...:D |
ucek, dzięki! Jest w tym też trochę Twojej winy/zasługi - zarażasz entuzjazmem:rules: :Thumbs_Up:
myku, przybywaj:) Misiek, milcz:D Ena, witaj! Kolejny Dominator w lejsdisowym garażu:) |
Ena - super że się ujawniłaś :) :Thumbs_Up:motorek śliczny !!!
Zastanawiam się czy on taki czyścioch na codzień czy tylko do zdjęcia go umyłaś ?? :D Azja czy Ryszard już zarejestrowany ... ?? Pozdrawiam z 3city,:webers: Wrocławskie szalone Dominatorki |
Ena, znudził Ci się off road za Karolem?:D
Czy ja swoją AT widzę w Twoim awatarze?:) |
Haha :) Zdjecie zostalo zrobione pierwszego dnia od zakupu, wiec byl wtedy w idealnym stanie. Juz chyba zapomnialam jak ladnie moze sie prezentowac... Teraz wystaja z niego kepki trawy a kolor w duzej mierze zmienil sie na blotny ;) Wczoraj zlamalam klamke hamulca wiec dzis bede dawac sobie rade bez niej :)
Artuditu :) Jestem nadal za Karolem ale juz na swoim motorze :) Siedzac z tylu na AT czulam sie jakbym w duzym komforcie i czasem znuzeniu, zostala dostarczona do miejsca docelowego. Teraz sama zdobywam teren a podroz staje sie pelnowartosciowa. Zgadza sie, w tle sa trzy AT, w tym Twoja :) Pozdr ;) |
moje gratulacje wypasione sprzęciory :)
|
dopiero teraz ale bardzo szczerze gratu gratuluję Azja!!! ;)
niech śmiga i się nie psuje i niech zawsze bezpiecznie dowiezie swoją Dominę do celu. matjas |
Specjalnie dla Pani Azji http://www.youtube.com/watch?v=cTaRn...eature=related
|
2 Załącznik(ów)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00. |