![]() |
Po przejrzeniu postów kol. Schneider popieram apel przedmówczyni.
A kol. Schneider niech weźmie impaktownik udarowy i zastosuje. W czoło. Evvil - powodzenia w szukaniu! |
Evvil trzymam kciuki za odnalezienie sprzęta. Skoro jeden się znalazł to myślę, że to jacyś lokalesi zwinęli żeby polatać po górkach. Mam dwie traumy których nie chciałbym przechodzić - spotkanie z puszką (a jest ciekawie na mieście Warszawa) i druga trauma - poszukiwanie sprzętu po kradzieży. Nie wyobrażam sobie stopnia wkurwu po jednym i drugim. Staram się nie przeklinać, ale czasami słowo jest adekwatne do sytuacji.
|
Cytat:
|
Współczuję, info na fejsa juz dawno dałem.
Oraz informuję że czuwam nad tym wątkiem i prosze o ugryzienie sie w język bo jak sie zacznie obrażanie to będą wczasy od forum taki turnus 14 dniowy na ochłoniecie. Nie bede dociekać kto zaczął poprostu wpisze kart urlopowe dla kogutów. |
Cytat:
PS I nie mówcie "dałeś d..." lub inne w stylu Pana S. - to kradnący są degeneratami... |
Może zorganizujemy wyprawę poszukiwawczą na kilkadziesiąt maszyn(może set).Jak zobaczą taką siłę z Polski to sami oddadzą.TRZYMAM KCIUKI ZA ODNALEZIENIE ,NAJLEPIEJ W CAŁOŚCI
|
Co za świat....Evvil powodzenia w szukaniu.będzie dobrze znajdzie się Rumunia to nie dziki kraj wcześniej czy później gdzieś się pojawi...
|
No wieści z Rumunii wskazują że ch*** położyli. Już się pogodziłem z tym.
Pany - to tylko kupa żelastwa. Rzecz nabyta. Było, minęło, będzie następny. Nie ważne moto, ważne co z nim robisz. |
Kurde, kiepska sprawa :(
Człowiek traci wiarę w ludzkość, muszę wyzbyć się mojej wrodzonej naiwności. Zawsze motory zostawały pod szlakiem a my w góry na cały dzień... Praktycznie niezabezpieczone. A tak z ciekawości, Afryki pewnie zostały odpalone, wytargali kable ze stacyjki czy jak? |
Cytat:
Słuchaj no, kolego, jeśli zamierzasz w dalszym ciągu używać tak mdłych przekleństw, nie spodziewaj się, że ktoś Ci będzie współczuł, gdy ukradną Ci motor. Więcej ikry, mada faka! ;-) |
Zarzucasz mi ku#*a mało ikry?!
|
No, kurczę wydymane, a jak? Tyle ikry to ślimaki zjedzą
|
trolle przebrzydłe, a klient stresa ma .... fcuk mać
|
Cytat:
Cytat:
|
E, noooo, Pałeł - chciałem se poczytać tą wymiane zdań o przeklinaniu.
Nie napinaj sie tak chłopaku. Co to? Jakiś nowy zanordyzm ? |
Jestem tego samego zdania.
Widać system się zmienił, a cenzura została. Nie podoba mi się to. Znając chłopaków, ciekaw jestem ripost. :(:(:(:( |
Nie ma zamordyzmu :) ale wydzielac tr pierdoly do inego watku jest bez sensu
Na życzenie wasze przywracam wypowiedzi |
Miałeś rację Pałeł.
SORRY :haha2: |
wydzielanie ostatnio też w modzie :P
|
Ale jaja......
Dobrze, że z Wami nie pojechałem bo mojego sprzęta to by na taczki wzięli.:D W każdym od dziś zabieram łańcuch!!! Przykro czytać, ale przynajmniej relacja si głowa do góry!!! |
A tak gwoli spokojności,Pany w czym,znaczy gdzie kupić ubezpieczenie na wzór niemieckiego ADAC plus ubezpieczenie na zdrowie plus jakieś tam koszty leczenia.
Tyle postów poszło że ten czy tamten qrwami rzuca na forum ale może (sory Evil) wykorzystajmy to i poradzmy sobie jak i gdzie się ubezpieczyć za normalną kaskę . Za dwa tygodnie też jadę na romanie i zesrał bym się jak by mi też tam zajebali motura |
Cytat:
Najbrzydszy na forum ;) A tak poważnie myślę, że jeszcze wiele kurew i chujów poleci w tym wątku i kilka moich niewiele tu zmieni. Chyba, że to jest miara współczucia i solidarności. Za dużo tego słyszę w około i tak jakoś unikam... Ale będę się musiał bardziej przygotować do wpisów forumowych ;) |
Za kazdym razem wchodzac tutaj mam nadzieje ze Evil napisze- Afryka odnalazla sie ...
|
Cytat:
|
sama sie nie znajdzie... może by tak jakąś ekspedycje poszukiwawczą?? chętnie pomogę, nawet mam człowieka w wawie co się takimi tematami zajmuje... Evil, jak chcesz to mogę Was skontaktować...
|
Cytat:
|
Będę w tamtych rejonach za około 2 tyg. Oczy szeroko otwarte za sprzętem. Mam nadzieję że do tego czasu się znajdzie.
|
też będę za 2 tygodnie....będę patrzył
|
jakbyście chłopaki go znaleźli to... wiecie co robić;)
|
|
Jak sprzedasz wydech to się pewnie Afra znajdzie...
|
Już mam inne moto więc... byłoby wesoło :)
|
szybko poszlo.... pochwal sie nowym nabytkiem :Thumbs_Up:
|
Chyba tak mu się spodobało katowanie nowego kata, że nie odpisuje... :)
Przynajmniej jakiś plus tej historii. |
kata?:D jakiego kata?:D
|
Lc4 Adventure R :)
|
witamy na pomarańćzowej stronie mocy i zapraszamy na www.orangepower.pl
|
Cytat:
Kata ma Ran, i Evvil też ma kata. |
K..wa Twoja Mać Lc4 - to chyba jedyny plus twojej przygody w rumuni zwiazanej z moto...
|
Plusów było bardzo dużo, żeby nie było.
|
Można powiedzieć, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :D
Albo: każda sytuacja ma jakieś tam swoje plusy, rozchodzi się jednak o to, żeby te plusy nie przysłoniły wam minusów -> czyli szukamy dalej :D |
bo są plusy dodatnie i plusy ujemne ;)
|
A jednak kat, jak zapowiedziałeś tak zrobiłeś! I jak się podoba??
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:48. |