![]() |
Cytat:
Cytat:
;) |
.........
|
Elwood,wieczór jest
|
o cholerka.
|
Ell, ty sadysto. Dawaj żesz :drif:
|
:kumbaya:
atmosfera jak u Pana Ossendowskiego w http://merlin.pl/Przez-kraj-ludzi-zw...7506-409-4.jpg |
O abstynentach pisać na forum motocyklowym , kto to zrozumie :mur:
|
Ekhm, sie zglaszam, tu Bishkek. mowia tu po rusku, a cola jest zimna. Temp ok 40 Mongolia juz byla tera na pd w poszukiwaniu cywilizacji
|
.........
|
Cytat:
Ty Dziku to lepiej do tej Gruzji nie jedź. W ogóle sobie jeżdżenie już daruj, a wreszcie jakąś książkę napisz, bo się marnujesz. A grzech to przecież talenty marnować takie :-) Choć z drugiej strony... jak pojedziesz to może coś przy ognisku opowiesz, więc sam nie wiem co lepsze ;-) |
.........
|
Cytat:
Waść się nie kryguj jak panna przed zaręczynami tylko siadaj i pisz.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
"... w pracy czytają" oj tak :)
|
.........
|
jade tam!!!!!!
|
gdzie mapy Kirgizji moge kupic ?
|
Cytat:
Napisz Lupiemu, że jak będzie stał tyłem do "Słupa gen.Andersa" (kościół po lewo) pójdzie/pojedzie ulica w kier.centrum i skręci pierwszą ulicę w prawo po kilkuset metrach znajdzie knajpkę motocyklową. Namiot rozbije na tyłach, a jedzeniem i piciem ugoszczą:) Myśmy spali na plebani, ale nie zawsze są tam wolne miejsca. W godzinach ok.8 rano i 16-tej niech nie wyjeżdża na miasto. Milicja zamyka pół miasta (paraliżuje ruch na ok 2 godz. rano i po południu) bo prezydent jedzie i wraca z pracy do domu:mad::o Myśmy załatwiali tam wizy do Turkmenistanu -przerąbane (łapówy na kazdym kroku:mad:) Strażnik przy furtce brał po 10$, inaczej mogłeś tam kiblować tydzień. Betonowe miasto, można w lipcu usmażyć się jak na patelni.... Niech załatwia co tam ma i ucieka na prowincje, tam normalne życie... pozdr. |
Wtedy mieliśmy wizę Azerską. JUż z miesiąc wcześniej słaliśmy dokumenty.
Dostaliśmy trzy dni na Turkmenistan trasą wyznaczoną (mapka) przez ich mundurowych do wtedy Krasnowłodza teraz Turkmenbaszi. Tak policyjnego państwa jeszcze nie widziałem. Przez Kaspijskie przepłyneliśmy promem do Baku, a tutaj to już Europa panie:) tzn. prawie.... Niech Mu się wiedzie:) pozdr. |
.........
|
.........
|
Jak u Biskupa to klimę ma i jedzonko:)
Niech Lupi poprosi Biskupa o namiar na Polaka co odrestaurowywał polskie cmentarze Armi gen. Andersa w Uz.( nie pamiętam nazwiska, ale nas pięknie ugościł:bow:) Gościu mieszka w Taszkiencie i może wszystko. Załatwienie wizy to dla niego pikuś:) pozdr. |
.........
|
.........
|
1 Załącznik(ów)
Lupus+ nasza ekipa spotkana gdzies przy GornoAltajsku, niedaleko Bijska
Zdjecie z 8 lipiec On wlasnie wyjechal z Mongoli,a mysmy tam wjezdzali. Lupusowi zamoczyl sie telefon, dalem mu swoj, ale byl z sim lockiem, czy ktos wie,czy udalo mu sie sciagnac tego simlocka? |
.........
|
1 Załącznik(ów)
jego maszyna
|
Cytat:
|
.........
|
Cytat:
|
.........
|
dzięki chłopaki za fotki :)
|
.........
|
Mam nadzieję, że Lupus po powrocie nam ładnie wszystko opisze :) Maila do konsula wysłałem :Thumbs_Up:
|
.........
|
Super maszynka!
|
Cytat:
|
.........
|
Yyy ... noo ... to jakie te opony na fshód pasujoo ?? bom letko skołowany ??
O bykach zażynanych piszoo , o trawach i ziołach wszelakich a i o wilkach cóś nie cóś ale o oponach cisza jak po śmierci organisty. To jak bedzie ?? |
No to żeby w temacie było to polecam K60 Scout :D
|
.........
|
.........
|
to on już tusz
|
ciekawym czy istniała by możliwość wyjechania mu naprzeciwko.... czy nie miałby nic naprzeciwko? no i jak się dowiedzieć gdzie on którędy i jak bedzie wjedżał
|
.........
|
.........
|
a żeby on tą samotność na tej wyrypie odczuwał.... non stop ludzkie przygody! :D
|
Może na ognisko do Wilczego Szańca zdąży?
;) |
Pędzikiem przygnał
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |