![]() |
To był wyjazd rodzinny, stąd tyle szpeju :D
Po pracy sprawdzę i dam znaka. |
Lux. Dzięki. Zrób fotkę gmola z dodatkowym mocowaniem .
|
3 Załącznik(ów)
Na focie jest opona 120/80/17.
Miejsca spokojnie starczy na olej i na dętki. Mocowanie to płaskownik i do niego przykręcona ta śruba oryginalna. Zaleta taka, że możesz płynnie regulować jak mocno to spasowane jest. Od spodu mam taki stopień na którym się to opiera i myślę, że coś takiego powinno być, żeby nie wisiało to tylko na tym plastiku (ale ja to głupawy i bojący jestem) Jeździ toto jako kanister na wodę od paru lat i się sprawdza. |
1 Załącznik(ów)
Wymiary ryzowego
|
Zastanów się nad tymi workami, ja jechałem z nimi i zajebiste, mocne, nie zajmują nic miejsca i nic prawie nie ważą, jak nie trzeba ich używać a dwa zapewnią Ci zasięg dużo większy niż potrzebujesz. Po zalaniu łatwo je przyczepić i wieźć gdziekolwiek. Mi w Afryce idealnie sprawidziły 11,4 litra.
https://giantloopmoto.eu/en.eu/armadillo-bag Desert fox to cieżkie, dużo miejsca i mało poręczne, odradzam. |
Dziękuję za informację. Zdrówka
|
Ale jeden taki worek to ze trzy chrotopaki
|
Cytat:
|
Ale on musi mieć tą wache cały czas - domniemuje że nie będzie zwijał :)
|
Tak tylko wtrącę bo się nie znam.
W opisie tych worków znalazłem: "Armadillo Bag is not a portable fuel container as described by ASTM, EPA, ARB or other state and federal agencies. Armadillo Bag is NOT intended for fuel storage, transport or use as a gas bag in the USA. Armadillo Bag liquid power reservoir utility bladder is not a food-grade product, so we do not recommend its use for potable drinking water without filtration. Conveniently transports essential automotive and powersports fluids". Rozumiem że można, pod warunkiem że nie jedzie się po USA? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |