![]() |
Cytat:
jest ciezki to fakt ale ma tak nisko srodek ciezkosci ze jest to jkompletie niezauwazalne. monowachacz z tylu poezja. z garazu nic nie wypchne, najwyzej jakis zewnetrzny garaz a na zime do salonu. |
Jedynego czego się obawiałem w tym moto to masa choć do słabych w minionych czasach nie należałem;) Jak ruszyłem zupełnie o tym zapomniałem. Nie czuć wagi, ale rozwaga i myślenie musi być! To są zacne kilogramy:)
|
Jedno z moich marzeń motocyklowych. Zazdroszczę możliwości;)
|
To może inaczej... Zawsze miałem motocykle, które chciałem mieć. Owszem, czasem fakt zakupu był rozciągnięty w czasie, ale zawsze, wcześniej, czy później sprzęt w garażu. Ty masz przewagę, bo już nim jechałeś. Więc do dzieła.
Pomogę :) Jeśli nie teraz, to kiedy? Jeśli nie ten, to jakiś inny? Jeśli znasz odpowiedzi na powyższe pytania...:dizzy::D |
Rafał jak masz kasę to bierz! Jeździłem i mi nie podpasował, faktycznie tej masy nie czuć, ale ciasne zakręty wymagają sporego skupienia ;) ale to Tobie ma się gęba cieszyć:D:D:D chętnie popaczam jak już kupisz.
PS u mnie póki co klaruje się duża rebelka, ale to na wiosnę. Miłego ! |
To jest moto do spokojnego crusingu, ciasne zakrety nie sa jego domena tak jak szutry nie sa dla plastików. Kasa w tej cwili jest jaka jest, dzis masz 100zl a za miesiac z tej samej kupki zostaje 90... Mysle ze moze taki moto bedzie jakas forma inwestycji i nie straci tak dużo :) A trakcję tylnego koła łatwo na 4 biegu zgubic...
|
|
Chu z Rokietem :)
W tym odcinku ZetJohny mówi do kamery paszczą :) |
|
Jeszcze w starej budzie ale równie piękny.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |