![]() |
Cytat:
PS. Jakby tak jeszcze głośniki po blu-taczu z goldwinga wpasować... może w modelu 2023? |
Ciesze sie ze mam 2016 dct z wyswietlaczem ktory mozna odczytac
|
Cytat:
mam już 110.000km z czego 40.000 moje w 3 lata, motocykl jest taki jaki bym sobie wymyślił sam. W nowej CRF 1100L widziałbym jeszcze tylko bezdętkowe koła i LCD, który jest maksymalnie stonowany z motocyklem. Ale jest już i tak dobrze, szkoda tylko, że przez te 2 lata Honda zdążyła zepsuć już CRF. Ale widać poszli już po rozum i zaczynają prostować błędy. Jeżeli HONDA chce zaorać rynek niech przerobi obecną wersję Adventure sport na kardan pozostawiając zwykłą CRF taką jaka jest. Oj by się działo.... |
Najpierw usunęli bagażnik żeby go potem dołożyć. Obłęd. Ja się cieszę że już nie mam tego pojazdu.
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka |
Nie no pewnie że nie. Po prostu nie dla mnie to moto.
|
Bardzo dobrze że za dużo nie nakombinowali bo graty będą pasować.
|
Jak Wam się podoba kolorystyka modelu 2022 - chodzi o CRF1100L ? czy tylko ja odnoszę wrażenie, że się pogubili nieco...
|
Czarna jest zajebista. Pozostałe dwie odpustowe mocno.
|
Cytat:
Model - - - - - - - MY20 - - - MY22 AT - - - - - - - - 63100 PLN - 63100 PLN AT DCT - - - - - 68300 PLN - 68300 PLN ATAS - - - - - - 71100 PLN - 72900 PLN ATAS DCT - - - 76000 PLN - 78000 PLN ATAS ES - - - - 78200 PLN - 80100 PLN ATAS ES DCT - 83300 PLN - 85100 PLN Biorąc pod uwagę, że AT ma w cenie bagażnik i nowe oprogramowanie skrzyni to można uznać że nawet staniała :-) Następny ruch w cenniku pewnie przy okazji promocji "Taniej już nie będzie", pod warunkiem że w ogóle będzie... Pierwsze sztuki MY22 mają być u dealerów pod koniec września. __________ EDIT - poprawiłem ceny - konfigurator Honda.pl przy różnych wersjach podstawiał różne wersje kolorystyczne. Teraz powyższe ceny dotyczą koloru podstawowego, "lepsze" kolory za dopłatą 1000 PLN. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:57. |