Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=9)
-   -   owiewka w technologii Rallye a Allegro (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3965)

KML 26.03.2011 15:28

Cytat:

Napisał baloo123 (Post 167986)
Dzwoniłem do nich w tym tygodniu. Kilka dni i masz owiewkę. Cena jest ceną netto, ale jak nie potrzeba faktury to jest ceną brutto ;) Usłyszałem również, że jak jestem naprawdę zainteresowany to stówkę opuszczą.
Gość mówił że w ostatnim czasie kilka sprzedał. Może ktoś z naszych się odezwie. Pytałem również jakie lampy pasują - tu otrzymałem odp że kupują jakieś lampy w UK (średnica podobno 10cm). Stelaż wiadomo - handmade ;)
Jestem również zainteresowany tą owiewką, jakby ktoś wiedział coś konkretnie o lampach, to również proszę o info.

Co do lamp to są różne na allegro o średnicy 10 cm za ok 200-300 zł , ważne aby były krótkie/długie i miały homologację.

Może jest więcej chętnych na tą owiewkę, przy większym zamówieniu myślę że jeszcze by zeszli z ceny.

Właśnie dostałem info od producenta, ciekawą propozycję, więcej info tutaj:
http://africatwin.com.pl/showthread....010#post168010

PARYS 27.03.2011 10:38

Cytat:

Napisał Adagiio (Post 168100)
Jeśli chcecie se kupić tą na aledrogo to kupicie . To co napisałem poniżej ma charakter wyłącznie informacyjny . .
Mógłbym zrobić tą owiewkę w lepszej na pewno cenie , jutro będę znał dokładną kwotę . Jeśli mam jeszcze taką możliwość ( zakładam że tak ) , mógłbym zrobić stelaże do mocowania owiewki i do lamp , ale to zapewne zajmie trochę więcej czasu , niż zrobienie samej owiewki . Całe komplety , które kiedyś zrobiłem sprawdziły sie przez ten czas w terenie i nie słyszałem aby były z nimi jakieś problemy . W sprawie szczegółów proszę dzwonić jutro tel. 50260164dwa .
W najbliższym czasie zmieszczę szczegółową ofertę w odpowiednim dziale dotyczącą przeróbek , budowy motocykli i innych pierdoł którymi zajmę się w okresie jesienno/zimowym , w tej chwili nie mam na to czasu

Czekamy - moja czacha popękana to może akurat sobie wymienię na coś takiego.

KML 27.03.2011 11:43

Czekałem na takie info, jeżeli jesteś w stanie zrobić taniej te owiewki niż 800 zł to masz już na tą chwilę 2 klientów, z PARYS-em będzie trzech.
Podaj też termin, na kiedy byś mógł je wykonać.
Pozdro!

baloo 27.03.2011 16:27

Cytat:

Napisał Adagiio (Post 168100)
Jeśli chcecie se kupić tą na aledrogo to kupicie . To co napisałem poniżej ma charakter wyłącznie informacyjny . .
Mógłbym zrobić tą owiewkę w lepszej na pewno cenie , jutro będę znał dokładną kwotę . Jeśli mam jeszcze taką możliwość ( zakładam że tak ) , mógłbym zrobić stelaże do mocowania owiewki i do lamp , ale to zapewne zajmie trochę więcej czasu , niż zrobienie samej owiewki . Całe komplety , które kiedyś zrobiłem sprawdziły sie przez ten czas w terenie i nie słyszałem aby były z nimi jakieś problemy . W sprawie szczegółów proszę dzwonić jutro tel. 50260164dwa .
W najbliższym czasie zmieszczę szczegółową ofertę w odpowiednim dziale dotyczącą przeróbek , budowy motocykli i innych pierdoł którymi zajmę się w okresie jesienno/zimowym , w tej chwili nie mam na to czasu

To ja grzecznie czekam na info, bo mnie terminy nie gonią ;)

BIAŁY 27.03.2011 20:39

Jam także zainteresowany jest ofertą Adagiio

Maniok 27.03.2011 23:42

Czekam z niecierpliwością.

KML 28.03.2011 00:01

no i się rozkręciło, ktoś zarobi dobry pieniądz ;)

BLOB 28.03.2011 08:04

Cytat:

Napisał KML (Post 168209)
no i się rozkręciło, ktoś zarobi dobry pieniądz ;)

Uwierz mi że pieniądz z tego nie za wielki a roboty jest od pierona.:D
Koszt dobrego kopyta to czasami 1000 pln (takiego na kilkanaście sztuk)
Jak zwykle życzę wszystkiego dobrego.

Adagiio 28.03.2011 21:27

Po temacie

KML 29.03.2011 11:23

Panowie zgłaszać się do Adagiio telefonicznie, na tą chwile potrzeba jeszcze 3 chętnych i można będzie ruszyć z produkcją.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:53.