![]() |
Kurde, wiedziałem, że można na Was liczyć, nie spodziewałem się takiego odzewu! A jak z tubylcami? Podobno ogólnie są nastawieni przyjaźnie, ale wolę się upewnić. To prawda, że w nocy lepiej się po mieście nie szlajać?
No i powiedzcie jeszcze jak z dostępnością do przyzwoitego serwisu motocyklowego w razie jakiejś poważniejszej usterki. |
Ludzie?.... strasznie nakręceni... chcą ci we wszystkim pomóc - nawet w jeździe na moto. A w nocy ......
http://s5.ifotos.pl/img/The-Sorce_rphqphe.jpg |
1 Załącznik(ów)
Night ciąg dalszy.. będzie NICE..!:drif:
|
wino najlepsze mają :)
|
to fakt wino majo dobre, takie kolo 60 vol :)
bylismy z dziecmi w tamtym roku i nikt ich nie chcial kupic wiec jest bezpiecznie zone chcieli ale nie sprzedalem na polach przewazaja uprawy takich dziwnych roslin, ale miedzy grzedkami pozwalaja jezdzic na moto- i jest wypozyczalnia moto (maja afryke 1200 RR ) polecam :) |
1 Załącznik(ów)
Co prawda temat chyba do HP, ale co tam. Wczorajsze wiadomości podały:
|
-No to zachęciliście mnie na ten kierunek.. :Thumbs_Up::drif:
Przy okazji połączę przyjemne z pożytecznym, i zaliczę sobie wizytę u kompetentnej znachorki, która od ręki (środkami naturalnymi :grass: ) pozbawi mnie wszelkich usterek zdrowotnych.. :rolleyes::lol8: Wskazany pośpiech, -zanim rozgości się tam jakiś "ekspert-menager-reformator" z Europy Śr/Wsch. i przekopiuje z rodzimego podwórka zajebiste pomysły na burdel i wieloletnie kolejki w tej branży.. :Sarcastic: P.S. -Cholera, chyba już za późno, bo temu ich prezydentowi coś podejrzanie i nieciekawie z oczu patrzy.. :eek::dizzy::Sarcastic:;) |
Ferdku, nie wierz kolegom, którzy się tu wypowiedzieli... Zmyślają... Tak na prawdę San Escobar to miejsce skrajnie nieprzyjazne, o trudnych warunkach bytowych... To własnie tam będą deportowani polscy ateiści...
|
|
-Ateiści, cykliści, ... i wszelki najgorszy sort! :D
No to tym bardziej piszę się na tą wycieczkę..:rolleyes: A jak jeszcze przerzucą mnie za friko z całym dobytkiem to już zupełne miodzio!.. :drif: :Thumbs_Up::p :at: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |