![]() |
Mi w 7 licznik Rafała szaleje na pełnym obciążeniu a mam helle nie ledy.
|
To mam jasnosc. Pytanie tylko jeszcze o ten przekaznik. Na laika duze odbiorniki pradu instalowane sa z przekaznikiem jezeli tu w oryginalnej inatalacji lamp jego nie ma czy nie .bedzie sie grzala instalacja lub wypalal wlacznik swiatel?
|
Spokojnie da rade.mam i wiem
|
Ja mam każdy odbiornik na przekaźniku. Halogeny z Navi. Manetki i gniazdko. Ważne aby się rozłączały po przekręceniu kluczyka.
|
No to mam nadzieje że 120W w lampach bez przekaźnika da rade. Dzięki.
|
Strasznie dużo roboty, żeby przekaźnik wpiąć w instalację... strasznie dużo... :hello:
Dobrze, że ta nadzieja jest, bez niej to już początek końca :D |
Bass a możesz złotą myśl podrzucić w którym miejscu to najlepiej zrobić. Bo ja raczej tylko żarówki wkręcam jak mają gwint.. ;) ps. choć są opinie że w oryginalną wiązkę jak najmniej ingerować, stąd też wątpliwości co do optymalnego rozwiązania. A lampy oryginalne jak świeczki.. I bądź chłopie mądry.
|
|
Wielkie dzięki.
|
Odświeżę trochę temat, a mianowicie czy dwa halogeny (2x h7 55w) dadzą radę na kablach półtorówkach i bez przekaźników? Zmajstrowałem coś takiego z materiałów, które akurat walały mi się pod ręką, jest i działa, ale nie wiem na ile to ma rację bytu :confused:
Btw co na taki dodatek powie regler w moto? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:11. |