![]() |
Jak się dobrze potargujesz to 200 euro i jedziesz ...
no właśnie z tym karnetem, czy ktoś wie dokładnie co dzieje się z kasa jak się nie wróci na motocyklu ?? bo z tego co ustalałem kasa przepada... |
Maciek, napisz coś więcej o tej granicy, byłem w tym roku w Armenii i kusiło nas, aby się wpakować do Iranu przynajmniej na kilka dni ale po informacjach o tych 400Euro odpuściliśmy sobie na samym początku (wiza 75+400 i 3-5 dni to troszkę za drogo). Chyba lepiej przyskrobać, pożyczyć tutaj na kaucje i wjechać non problema!).
Choć teraz jakbym jechał, to w jedną stronę prom a nie dwa razy przez TR - nuuuda a paliwo dogie. Janusz (nick szwagra - pisze tutaj grzecznościowo) |
Cześć. Granica z Armenią podobno jest najlepsza do przekroczenia, tak mówił mi Hosejn (namiar podałem na niego) i naprawdę musicie się wszyscy mocno targować i 200 euro wjedziesz. Moja karta tranzytowa zaczęła się od 500 euro i pare godzin walki i było 200.... 4 dni w Iranie to bardzo mało ja byłem 9 i wydaję mi się że to takie min. Jak chcesz więcej info to podaję Ci nr 604823 360
|
Deba zgodzę się ze paliwo drogie, ale o nudzie w Turcji nie ma mowy. chyba że jechałeś tylko atostradą.
|
A jeżeli chodzi o wjazd do Górskiego Karabachu to są jakieś problemy? Ktoś był?
|
2 Załącznik(ów)
Gorski Karabach
Kraj maly,ale ladny Wiza w Stepanakercie za okolo $8 jak juz jestes w Armeni,to warto tam pojechac ja tam bylem w czerwcu i za tydzien jade ponownie |
Cytat:
Nie taka nudna ta Turcja ;) |
Kaflowy gdzie zdjęcie owe zostało zrobione?
Co do wizy do Karabachu Górskiego to rozumiem, ze na granicy bez problemu? |
Proszz ... http://goo.gl/maps/RXQMW
Praktycznie 80% drogi od granicy z Iranem do Ankary zrobilem po szutrach a czyms lzejszym niz moje wiadro to i 100% bez trudu. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:41. |