![]() |
panie jaka moze byc jakosc za 6 pln? toz to china. poprostu jak sie zepsuje to nie szkoda i sie kupi nowe. u mnie działą.
|
Ważną sprawą jest też ile amper ma ta ładowarka,często mają 1A a to za mało żeby naładować np GoPro czy nawigację w trakcie jej pracy.
|
Używam takiego gniazda 2xUSB od jakiegoś czasu i bardzo sobie chwalę.
Po pierwsze mam dwa wyjścia więc moge np zasilać nawigację, a przy okazji ładować baterię do kamery. Nie muszę wozić dodatkowych kabli z dużymi wtykami, a kable do transmisji z mini i microUSB zawsze mam ze sobą choć do przerzucania danych. W terenie standardowe wtyczki często mi wyskakiwały z gniazda, z USB ten problem nie występuje. Nie mam ze sobą żadnego odbiornika który by potrzebował standardowego gniazd a12V, a kompresor już dawno wymieniłem na pompkę rowerową. |
Borewicz
dlatego napisałem, żeby te z allegro wziąść od razu dwie a takie po 6 zł to nawet ze cztery.:D Mi np. nie chodzi o parę zł tylko o sytuację, jak się ten wynalazek za 6 zł zepsuje wtedy gdy go potrzebuję. Scorpi takiego Belkina tylko z zieloną diodą mam w samochodzie. Nabyłem parę lat temu - myślałem Belkin to chyba znana firma, pochodzi długo. Po roku się wziął i rozleciał sam z siebie na pół. Polepiłem kropelką, nadal działa ale do moto kupiłem już coś innego. |
Mam ladowarke 2 x usb i sobie chwale. W poszukiwaniach najwazniejsze dla mnie bylo by miala 2 x 2.1A. Laduje wszystko i to dosc szybko.
Pozdro |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:58. |