![]() |
A moja łada z 1985r by dostała jakąś naklejke? Są specjalne widełki ile spalin można max wyprodukować?
|
Cytat:
|
Cytat:
z napisem: do muzeum techniki mysli rosyjskiej a tak na serio, to zaczynam chowac moja afryke z chodnika w dniu wywozu smieci... :Sarcastic: bo same gejesy dookola... |
Cytat:
Koniec, a nade mną krzyż Koniec, w tym mroku jest okropnie Koniec, kolejny będziesz Ty Kolejna będziesz Ty Kolejni będziecie Wy, GSowe ofiary." KSU... Pozdro Orzep :D |
Ja do Poloneza GSI dostałem zieloną ;). Ważne co by KAT był.
Co do krótkoterminowych wypadów to bym to całkowicie olał. 125p śmigam bez bo czuć, że wyjepka na to jest. Tyle co obcokrajowców np. po Frankfurcie jeździ to by się chyba musieli zesrać z tym wypisywaniem mandatów. Niemcom chyba wystarczy już sam podatek z tego, że masz w aucie żółtą, a nie zieloną plakietkę. |
Cytat:
A BTW: na mazde(kat) z 1996 benz. dostałem zieloną i na Corolle z 2005 d4d też zieloną :) pozdrawiam |
Dzięki za cenne porady. Niestety już kupiłem, na przyszłość będę mądrzejszy. Nie chciałem kupować wogóle, ale byłem pare razy przejazdem i ten kraj wydaje się być taki troche "policyjny".
A na afre zawszę będę uważał i robił miejsce ;) pozdro |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:36. |