![]() |
Kiedy¶ kupiłem w sklepie intnternetowym ortezy (WEBy). Towaru nie było na stanie, a o kasę musiałem się upominać :( - fakt, że otrzymałem co do grosika.
|
W Sosnowcu nie ma takich problemów kole¶ stara się by sprzedać i to bardzo zreszt± sam mówi że ma plan do zrobienia więc jak nie zrobi to nie zarobi.
|
Cytat:
Moze tam sprobuje. |
Może powinno sie zrobić w "doklejonych" liste sklepów i warsztatów (mechaników) które należy omijać szerokim łukiem, bo kasy i czasu szkoda. I tak samo w drug± stronę sklepy i warsztaty (mechanicy) polecane.
|
Wywoła to znów niepotrzebna burze moim zdaniem.
Nigdy nie zna sie do konca relacji dwóch stron które biora udział w konflikcie. Cytat:
|
No niby tak, ale jeżeli wypowie się kilka osób w podobnym klimacie , to już daje do my¶lenia (czy pozytywnego, czy negatywnego) wiadomo, że mog± się znaleĽć pieniacze, którzy będ± pisać bo czekali 5min za długo, albo trafili na zły dzień mechanika ;)
Od kilku lat ¶migam LR i powiem szczerze, że gdyby na forum LR znalazłbym takie taki w±tek, to zaoszczędziłbym mnóstwo kasy i nerwów. Wiem, wiem wiedza kosztuje :):):) |
Po 5 miesi±cach dostałem zwrot gotówki za buty, oczywi¶cie pomimo że w regulaminie jest "koszty przesyłki zostan± zwrócone" ja dostałem zwrot z faktury, a i to zapewne dzięki pomocy Miejskiego Rzecznika Konsumentów. Z całego serca odradzam kupowanie w sklepie internetowym!
|
Ja tam w ogóle jeżeli chodzi o intermotors czy bardziej intercars to powiem że wszystko jest pięknie dopóki nie ma reklamacji.
Mi odrzucili już akumulator który dosłownie wybuchł po 2 miesi±cach użytkowania , tak samo oponę do ciężarówki jak b±ble wyszły na bokach . I nie udało się w żaden sposób wygrać ;/ |
e tam ;) moje rekawiczki rozpatrzyli szybciutko - zwrot kasy.
|
Jak kto¶ co¶ chce z IM to polecić mogę zakupy przeze mnie. Oprócz zniżek, mam też swojego człowieka w IM wiec np walka z reklamacjami nam nie straszna :Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:53. |