![]() |
A my Ruda w Bieszczady za tydzień a w ostatnie weekendy podziwialiśmy promyki jesiennego słonca na Jurze....
http://www.youtube.com/watch?v=VOTt-Rd1UB4 |
9 Załącznik(ów)
Filmik widziałam.
Rewelacja! :) Mi udało się poszlajać po Bieszczdach tydzień temu. |
a leśniczy z flintą was tam nie goni? :) Szkoda że do Bieszczad mam jakieś...ca.700km :(
|
Cytat:
Ale jakby co to sposób na... 'oj jak dobrze, że pana widzę bo się zgubiłam...' powinien zadziałać :D |
hehe leśniczy odpowiedziałby pewnie że czuje się bohaterem bo calymi dniami zabląkanych motórzystów z lasu wyprowadza :)
Ale tereny macie rewelacyjne, jesień przepiękna, w mojej okolicy liście jednego dnia spadły i same badyle zostały. Naprawde zazdroszcze :drif: |
Ruda, piękne zdjęcia...uwielbiam góry jesienią. Te kolory...ekh :):)
|
Cytat:
Nie ma co zazdrościć tylko zapraszam za rok! :) |
MUTT - na szczęście w Bieszczadach jest jeszcze kilka (jednak coraz mniej) takich dróg w które można wjechać bez obaw o zubożenie w gotówkę :-)
Yennefer - dzięki :) to chyba najpiękniejszy czas w Bieszczadach... |
Leśniczego z flintą nie spotkaliśmy...ale kilka KTM-ów owszem...narobili hałasu w lesie....
MUTT-masz rację, pewnie niedługo już tylko Ukraina pozostanie, żeby poszaleć na leśnych ścieżkach |
Ja również jestem fanem Bieszczad, jednak mam ok 500 km w jedną stronę. Z ciekawostek dodam, że podczas pewnego zimowego wypadu trekingowego z połoniny caryńskiej widzieliśmy Tatry. To podobno około 200km w linii prostej. Jak wrócę z pracy to wrzucę fotkę :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37. |