Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Mauretania 2019, czyli w oczach piach, w zębach piach, w stringach piach (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=35529)

Chudy 45 16.10.2019 19:30

Brawo TY, brawo Wy, czytałem z otwartą gębą, super relacja :)

Cynciu 16.10.2019 19:56

No Rychu, wielkie brawa i dziękuję.

Jac 16.10.2019 21:01

Bardzo dziękuję! To była świetna i niezapomniana podróż.

motormaniak 16.10.2019 21:49

Fajna relacja. Dzięki!

sagittariush 31.10.2019 22:45

Wróciłem po przerwie spowodowanej koniecznością nadrobienia zaległości w firmie wynikających z zaczytania i zagapienia w filmy,a tu cenzura jakaś wprowadzona, czy co? 3/4 zdjęć nie widzę :eek:

Babel 02.11.2019 08:04

Super relacja :)
ps
Czy ktoś adminów z tymi fotkami może pomóc :) ?

Komar 03.11.2019 09:31

Niesamowicie napisana relacja. Tak prosto, że czytelnik sam czuje jakby był w środku rajdu Paryż-Dakar.

Jestem ciekawy jednego: Czy po Waszych doświadczeniach możecie powiedzieć czy Afryka Twin by przejechala trasę którą zrobiliście? Mam na myśli starą i nową Królową.

Rychu72 03.11.2019 12:43

Cytat:

Napisał Novy (Post 654684)
Najlepiej wrzucać na nasz serwer i wtedy nawet za jakiś czas będzie je widać.

Podaj proszę link, to w wolnej chwili zrobię porządek.

Novy 03.11.2019 13:11

2 Załącznik(ów)
Tworząc nową wiadomość kliknij na spinacz:

Załącznik 91598

Otworzy się nowe okno, klikasz zaznaczony kółkiem przycisk 'Wybierz plik' i wybierasz zdjęcia z dysku urządzenia. Po wybraniu zdjęć klikasz wyślij. To chwilę będzie trwać.
Następnie zamykasz to okno i jesteś w oknie nowej wiadomości. Ponownie klikasz spinacz i klikasz wstaw wszystko.
Przed zatwierdzeniem wiadomości, pod oknem wiadomości warto kliknąć 'Podgląd wiadomości', żeby zobaczyć czy zdjęcia są we właściwej kolejności.

To tyle :)

Załącznik 91599

Rychu72 04.11.2019 07:02

Dzięki. Ten sposób już stosowałem w ostatnich dniach relacji, jak już się zaczęło pierdo....ć z linkami. No może bez ustawiania kolejności.
Myślałem, że mamy jakiś forumowy serwer ala google.

Komar
Wszystkim się da, ale będzie to wymagało większego wysiłku Twojego i pozostałych towarzyszy. Jeżeli byś jechał dwa trzy dni to spoko, ale jak jedziesz prawie trzy tygodnie przy temp. 50 stopni to wszystko się zmienia.
Moto o wadze ok. 140 kg jest dobre, ale idealna byłaby 450 z wagą 120 lub mniejszą. Do tego zawsze trzeba doliczyć dużo litrów paliwa i wody.

Najlepiej, aby się przekonać jak sobie radzisz w piachu to wyskocz sobie w weekend latem na na jakąś pustynię w Polsce i pocioraj przez całe dwa dni. Będziesz miał jako taki obraz.

Dzięki do tych co docenili dobrym słowem relację. Fajnie, że się podobało. Jest motywacja na przyszłość :) ;)

Edit:
Wrzuciłem fotki na inny serwer i zrobiłem porządek. Dajcie znać, czy coś jeszcze ogarnąć, bo u mnie tego nie widać gdy jestem zalogowany.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:04.