![]() |
Odcinek osi mogę przesłać jakby był wykonawca, ok 95mm
|
ładny rysunek i te SS :D
Otwór z rozwiertaka 14h7 zrobic a os w razie w jak by za ciasno było przetrzeć papierkiem ale na ostro początek stożka to błąd- warto ta krawędź splanować bedzie mocniejsza a nawet planować na 1mm i faza w środku na 45 stopni wszystkie krawędzie z fazowac na 45 stopni nawet 2mm faza bedzie bardzo dobra materiałowo propnuje ci 45 albo nawet 55 :) nie robić z byle czego bo szkoda roboty |
zerknijcie na oferte BAHCO - zeszli mocno na ziemie bo zawsze latali w chmurach. fajne narzedzia ale ceny mieli z kosmosu. powoli sie urealniaja.
|
Cytat:
Nie żałuję. Jakość kosmiczna. |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
jak dla mnie jak za zestaw zahaczajacy o profeske to jest bdb propozycja - chociaz Gedore z seria Red wszystkich i tak zamiotla. juz ja tu wrzucalem
|
1 Załącznik(ów)
ja dzis wzialem zestaw takich jonesów plaskich do pobijania bo to co mialem to poleglo a rozwiazanie tego lebka mnie przekonuje
|
Na bitach Jonesowych się przejechałem ( taki zestaw różnych w pudełku), no katastrofa, jednym krzyżakowym to nawet z kilkanaście śrubek kręciłem ale trzema posostałymi to dosłownie 3-4 śruby i obrobiony.
W skrzynce na kółkach mam tych różnych narzędzi trochę tej firmy , generalnie działają ale bity słabe się okazały. Aha i mała grzechotka też podupada zdecydowanie za szybko. Reszta skrzynki działa póki co. |
to nie jest mistrzostwo swiata ale ja potrzebowalem plaskich srubokretow do nap...
oltarza wita stfosza tym rzezbil nie bede :D przy starociach czasem trzeba uzyc sily |
Cytat:
Ks-tools jest za słaby Te znam i w zasadzie tylko tych teraz używam. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12. |