![]() |
Dzwoniłem dzisiaj do Mefo, żeby dowiedzieć się, co z dostawą łyżek.
Dowiedziałem się, że: Transport przypłynie do Polski dopiero w najbliższy piątek albo poniedziałek. Potem trzeba min. 5 dni załatwiania formalności, odprawy etc., żeby łyżki mogli wysłać do Mefo, a potem do mnie. Czasem trwa to dłużej - nawet do trzech tygodni - to już zależy od celników. Pani z Mefo wie, że ludzie czekają na łyżki ale nie da się tego przyspieszyć. Zapewnia mnie, że w połowie sierpnia bedą już mieli łyżki, ale to nie tylko od niej zależy, więc ja liczę się z jeszcze większym opóźnieniem :( Zostanę powiadomiony telefonicznie jak łychy przypłyną. Napiszę jak dostanę info. Będzię dobrze (ktoś tak ciągle mi mówił na Szuter Party :D ), ale niestety trwa to zajebiście długo. |
raczej mowa o połowie września...
|
Wiem jak jest to nie zależne od Tomasa chce dobrze ale nie wykuję ich w garażu ktoś chciał wcześniej trzeba było zamówić u mnie :D
|
"Cierpliwi zostają wynagrodzeni" czy jakoś tak...
|
Cytat:
|
A czy jeszcze jakieś sztuki są. Potrzebuje komplet do zmiany kół w RD07A (podaję, gdyż nie wiem jakie tam są śruby, jak już jeden kolega zaznaczył)
Pzdr M. |
Mail z Mefo.
" Witam, Chciałam poinformować, ze kontener z towarem dopłyną i będzie rozformowany 8/08. Po odprawie poinformuje o terminie dostawy. Pozdrawiam Eliza " Czekamy dalej.. |
uuu znaczy że mamy ich więcej :D
|
jest szansa zeby dostac lyzki przed nastepnym weekendem (20/21 sierpnia)? jade wtedy do Rumunii i potrezbje ich - jak ma nie byc to pewnie musze kupic gdzie indziej....
|
2 Załącznik(ów)
Wreszcie są!
Postaram się jak najszybciej wysłać paczki kurierem. Jeśli dzisiaj uda mi się je przygotować, to jutro będą wysłane. Zapraszam po odbiór osobisty. Mój numer tel: 506 086 656 Tomek |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:32. |