![]() |
Hej,
Jest problem z 1 szt. łyżki 27 mm, ponieważ zabrakło na magazynie. Ten rozmiar zamawiał tylko Wolo i peteros45. Jako że Wolo był pierwszy, to najsprawiedliwiej będzie jeśli on ją dostanie. Peteros, mam nadzięję, że to przeżyjesz jakoś.. :( Przyleję Ci z powrotem na konto za 1 łyżkę. Dobra wiadomość jest taka, że na początku przyszłego tygodnia zestawy stołowe wypływają od naszych żółtych braci :D Jeśli są chętni (i chętny do ogarnięcia tego), to następna dostawa łyżek mogłaby trafić do nas na przełomie września i października. Peteros, nawet jak nie będzie kolejnej edycji, to swoją łychę 27mm i tak będziesz mógł kupić w hurtowej cenie w Mefo. |
Panowie ja nie wiem jak to zrobiłem ostatnim razem ale przez pomyłkę wziąłem łyżkę rozmiar 27 w miejsce 24. Jak ktoś chce mieć 27 to chętnie zamienię ją na rozmiar 24. Komu brakuje to możemy się umówić że weźmie 24 a później się zamienimy.
|
Cześć Tomasa.
Na szuterparty zapakować łychy zdążymy?? |
Cytat:
Dobra wiadomość jest taka, żę będą wszystkie razem z 27 mm (pisałem wcześniej, że jednej sztuki będzie brakowało). |
Tomasa, dzieki za info o lyzce, ciesze sie ze ostatecznie dostane komplet
|
Czesc.
I co wiadomo coś nowego?? |
Kaska poszła, sorki za spóźnienie.
|
Wiadomo już coś o wysyłce ?
|
Cytat:
Cierpliwości, z daleka w końcu płyną :D |
Pytanie...może ktoś się rozmyślił i odstąpi łyżki do RD07...hmm?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:22. |